Miért tartják sokan csúnyának Lady GaGa-t?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom h egy marha nagy szépség, de azért szerintem nem csúnya.
Klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo
(A linkek azoknak szóltak, akik nem ismernék.)
Mi a véleményetek?
2010. febr. 19. 17:57
21/26 anonim válasza:
Szerintem az arca nem szép,nagy az orra..kicsit olasz beütése van..de a teste gyönyörű,szívesen kipróbálnám :)
22/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: Hmmm...érdekes gondoltat, de én nem próbálnám ki, mert csaj vagyok...xD
2010. febr. 20. 15:37
23/26 anonim válasza:
a photoshop a legjobb barátja a zsidó hatászvadász csajszinak
24/26 anonim válasza:
Mert az emberek boldog-boldogtalant lerondáznak, anélkül, hogy kicsit is elgondolkoznának előtte... akinek a külseje nem felel meg a társadalmi elvárásoknak, az már egyből ronda. Nem lehetnek bőrhibáid vagy nem lehet nagy orrod, mert akkor már ronda vagy. Pedig valójában ettől még nagyon is lehet valaki szép.
Egy egészséges, ápolt, fiatal nő, akinek minden testrésze a helyén van, nem tudom miért lenne ronda...
De a szőrös orrú, zsíros fülü férfiak előszeretettel kritizálják a nőket, csak azt nem tudom mire. Nyilván ők úgy néznek ki, mint egy görög félisten...
25/26 A kérdező kommentje:
Utolsó : Teljes mértékben egyet értek veled!Pl: Ott van Cameron Diaz...Agyba-főbe dicsérik, hogy milyen szép, és amikor egy smink nélküli képet mutattak róla, ami nem volt előnyös, ez volt a reakció : "Jó, de smink nélkül senki nem olyan szép...A smink mindenkin segít!" Vagy Eva Longoria.Őt is elbeszélik mindenféle szépségistennőnek, erre ha megnézel róla egy smink nélküli képet, még bajsza is van.És én még mindig nem azt mondom, hogy GaGa gyönyörű, csak azt, hogy valamiért nem elfogadott...Ugyanis az előbb említett Cameron Diazt hogy bevédték már, amikor mutattak róla egy előnytelen képet...És més sztárokat is.Egy hírességre smink nélkül rá sem lehet ismerni.Csakhogy másoknál ezt természetesnek veszik, GaGát viszont elhordják mindenféle bányarámnek, csak mert kisminkelve szebb, mint smink nélkül.Ez igazságtalanság!Szerintem is csak azért van ez, mert társadalmilag nem felel meg a küllemi elvárásoknak.Sokkal egyedibb, merészebb, polgárpukkasztóbb.És ennek eredetileg semmi köze nem lenne a szépséghez...
2010. máj. 2. 18:35
26/26 anonim válasza:
Szerintem nem szép és a zenéjét is ki nem állhatom. Azon kevés sztárok közé tartozik akit sminkkel se tudnak feljavítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!