Miért tartják sokan csúnyának Lady GaGa-t?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom h egy marha nagy szépség, de azért szerintem nem csúnya.
Klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo
(A linkek azoknak szóltak, akik nem ismernék.)
Mi a véleményetek?
2010. febr. 19. 17:57
11/26 anonim válasza:
12/26 anonim válasza:
hát neki aztán tényleg sokat segít a smink:O
hihetetlenül megváltozik tőle
13/26 anonim válasza:
Ennyi sminkkel meg retussal bárki lehet gyönyörű.
Smink nélkül csúnya...férfias arca van.
14/26 anonim válasza:
amit te linkeltél, azon nem olyan rossz, de eznen szerintem marha ronda. [link]
15/26 anonim válasza:
szerintem smink nélkül is szép :) és imádom a stílusát!
22L
16/26 anonim válasza:
szerintem elég érdekes egy nő.
vannak képek, amiken tényleg gyönyörű. a videophone című szám klipjében is nagyon szép szerintem.
van amikor meg tényleg ronda. smink nélkül...
17/26 anonim válasza:
Szinte minden képe retusálva van, én láttam élőben fellépés után... hát az ijesztő volt. Tényleg nagyon ronda, képeken nem látszik meg a kiló smink alatt sem annyira.
19/26 anonim válasza:
Áhh... nem vagyok egy Lady Gaga fan, de szerintem semmi baj nincs vele... nem ronda ő... pár óra ugrálás után szerintem senki se néz ki a legjobban, pláne, ha a smink elkenődik, vagy ha épp a képedbe fúj a szél és hunyorítasz, akkor keltél fel, nem aludtál eleget, fáradt vagy...olyankor senki sincs top formában és a smink mindenkin dob.
20/26 anonim válasza:
Az orr műtéte előtt így nézett ki:
Hát, még most se egy szépség smink nélkül... De szerintem még úgy is van benne valami furi, ha egy kiló vakolat van az arcán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!