Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik nevet válasszam? (ami...

Melyik nevet válasszam? (ami szép is és divatos is)

Figyelt kérdés

Névváltozás elött vagyok.Van egykét név ami nagyon tetszik de nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam ezek közül:

Barbara,Eleonóra,Debóra,Alexia,Laura ti melyiket választanátok?(mindegyik megy a vezetéknevemhez)

2010. febr. 19. 16:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

"Névváltozás elött vagyok"..."mindegyik megy a vezetéknevemhez" Magának keres nevet,ha még nem tűnt volna fel....

2010. márc. 16. 14:43
 32/37 anonim ***** válasza:
kedves alexia. hidegen hagy h téged alexiának hívnak, nekem akkoris kutyanévnek tűnik, a kérdező véleményt kért,nemfogom magamban tartani, mert hátha van itt egy alexia. nekemis fura nevem van, de sosem sértődök meg azon ha vkinek nem egy lány jut róla az eszébe, hanem mittomén, vmi más....joga van hozzá. és nem sértődök meg rajta. én megvagyok békélve a nevemmel, és nem tudnak vele megsérteni.
2010. márc. 16. 14:49
 33/37 anonim ***** válasza:

ennyi erővel ha vki megkérdi itt h mi a véleményetek a vörös hajról, akkor nem írhatja azt senki h ronda, mert akkor az összes vörös hajú megsértődik???

jaj alexia, nelégy ilyen komplexusos.

2010. márc. 16. 14:51
 34/37 anonim ***** válasza:
kérdező: csak kíváncsiságból. nem akarod elárulni h mi volt az eredeti neved?:)
2010. márc. 16. 14:52
 35/37 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem az Eleonóra lett volna a legszebb...
2010. júl. 14. 09:03
 36/37 anonim válasza:
Barbara ,szerintem nagyon szép!
2010. szept. 29. 16:59
 37/37 anonim ***** válasza:
Én is Barbara vagyok és szerintem ez a név nem szörnyű!
2012. aug. 3. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!