Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik nevet válasszam? (ami...

Melyik nevet válasszam? (ami szép is és divatos is)

Figyelt kérdés

Névváltozás elött vagyok.Van egykét név ami nagyon tetszik de nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam ezek közül:

Barbara,Eleonóra,Debóra,Alexia,Laura ti melyiket választanátok?(mindegyik megy a vezetéknevemhez)

2010. febr. 19. 16:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
eleonóra
2010. febr. 19. 17:01
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Debóra

(Debby Ryan jut róla eszembe:))

2010. febr. 19. 17:02
 13/37 anonim válasza:
sztem vagy Debóra vagy Barbara vagy Alexia. a legjobban a Debóra teccik:)
2010. febr. 19. 17:06
 14/37 anonim ***** válasza:
Laura és a Debóra, ami ezek közül tetszik bár nekem se a legjobbak, hogy hogy magadnak akarsz nevet? :)
2010. febr. 19. 17:12
 15/37 anonim válasza:
szerintem a Debóra vagy a Laura legyen!! De mindenesetre sok sikert a döntéshez majd írd meg hogy melyiket választottad!!:):)
2010. febr. 19. 17:38
 16/37 maundrel ***** válasza:
Debóra/Debi vagy Alexia/Lexi tetszik a legjobban.
2010. febr. 19. 17:40
 17/37 anonim ***** válasza:
60%

Ezek közül az Eleonóra. De őszintén egyik sem tetszik igazán:)

A Barbi az csak úgy szimplán nem, a Debóra külföldieknek szép, de egy magyar vezetéknévhez kicsit cigányos (mint amikor Lakatos Kasszandrának meg Eszmeraldának meg Dzsesszikának nevezik a gyereket:()

Alexia talán nem is olyan rossz:) (De akkor talán inkább Alexa:)

Laura meg nem tudom miért nem tetszik:)

Ez abszolút magánvélemény, nem szeretnélek megbántani vele:)

2010. febr. 19. 17:43
 18/37 anonim ***** válasza:
57%
barbarát ne sztem én az vagyok és utálom a nevem. főleg amikor barbiznak és fel kell világositanom mindenkit h nemtűröm a barbizást :D sztem alexia jo lenne lexivel de a lassie jut eszembe xD laura egész jo. lulu :)
2010. febr. 19. 18:06
 19/37 anonim ***** válasza:
laura... hát az a legjobb.. :)
2010. febr. 19. 19:24
 20/37 anonim ***** válasza:
36%

Barbara - olyan átlagos, nagyon sokakat így hívnak, és mindenkinek egyből barbie jut eszébe

Eleonóra - így teljes néven tetszik, de nóra, nóri becézéssel nem igazán, meg hát kémia tanárra emlékeztet:S:D

Debóra - nemigazán tetszik

Alexia - szerintem inkább csak simán Alexa, egyszerű, ritka, és szép is. :) erre teszem a voksom.

Laura - nem tetszik.

Még javaslatot ha elfogadsz, nekem a Flóra, és Lilla tetszenek nagyon, mindkettő különleges név, és nem sok van belőlük.

Majd írd meg, hogy mit választottál ;)

2010. febr. 19. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!