Melyik nevet válasszam? (ami szép is és divatos is)
Névváltozás elött vagyok.Van egykét név ami nagyon tetszik de nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam ezek közül:
Barbara,Eleonóra,Debóra,Alexia,Laura ti melyiket választanátok?(mindegyik megy a vezetéknevemhez)
Debóra
(Debby Ryan jut róla eszembe:))
Ezek közül az Eleonóra. De őszintén egyik sem tetszik igazán:)
A Barbi az csak úgy szimplán nem, a Debóra külföldieknek szép, de egy magyar vezetéknévhez kicsit cigányos (mint amikor Lakatos Kasszandrának meg Eszmeraldának meg Dzsesszikának nevezik a gyereket:()
Alexia talán nem is olyan rossz:) (De akkor talán inkább Alexa:)
Laura meg nem tudom miért nem tetszik:)
Ez abszolút magánvélemény, nem szeretnélek megbántani vele:)
Barbara - olyan átlagos, nagyon sokakat így hívnak, és mindenkinek egyből barbie jut eszébe
Eleonóra - így teljes néven tetszik, de nóra, nóri becézéssel nem igazán, meg hát kémia tanárra emlékeztet:S:D
Debóra - nemigazán tetszik
Alexia - szerintem inkább csak simán Alexa, egyszerű, ritka, és szép is. :) erre teszem a voksom.
Laura - nem tetszik.
Még javaslatot ha elfogadsz, nekem a Flóra, és Lilla tetszenek nagyon, mindkettő különleges név, és nem sok van belőlük.
Majd írd meg, hogy mit választottál ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!