Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lóg a mellem! Mit tegyek? 17/L

Lóg a mellem! Mit tegyek? 17/L

Figyelt kérdés

Sziasztok

Már negyedikes koromban elkezdett nôni a mellem amikor még anyukám nem engedte, hogy melltartót vagy top-ot hordjak. Szerintem ennek AZ eredménye az, hogy most lóg a mellem. Most 85C-D melltartót hordok, igaz nem vagyok vékony alkat de anyukámnak és a tesóimnak is feszesek. :( Elég kellemetlen, hogy nyáron nem tudok akármilyen felsôt velvenni és a fürdôrucit is jól meg kell válogatnom. Szerintetek létezik, hogy a tornagyakorlatok vagy krémek segítenének? Köszönöm. (esetleg privátban küldök képet de csak azoknak akik tényleg segíteni akarnak)

2015. ápr. 7. 21:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hallgass a 9-esre, a megfelelő méret nagyon fontos, sportoláshoz, tornaórához pedig sportmelltartó.

Én simán elhiszem hogy amiatt (is) lóg mert későn kezdtél melltartót hordani, velem ugyanígy volt, igaz én hordtam csak nem jó méretet és semmit nem tartott :(.

2015. ápr. 7. 22:11
 12/12 Nikol2323 ***** válasza:

Kezdj el sportolni és meglátod feszesebb lesz a melled, én 3kg-os súlyt szoktam emelni azaz (mind a két kezembe van egy 3kg-os súly) az éppen elég ahhoz hogy feszesítsd de a legfontosabb a rendszerességen múlik az egész.

Még egy ami nekem nagyon bevált az a sok folyadék fogyasztás, szénsavmentes ásványvíz és natúr zöld tea.:)

2015. ápr. 8. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!