Lóg a mellem! Mit tegyek? 17/L
Sziasztok
Már negyedikes koromban elkezdett nôni a mellem amikor még anyukám nem engedte, hogy melltartót vagy top-ot hordjak. Szerintem ennek AZ eredménye az, hogy most lóg a mellem. Most 85C-D melltartót hordok, igaz nem vagyok vékony alkat de anyukámnak és a tesóimnak is feszesek. :( Elég kellemetlen, hogy nyáron nem tudok akármilyen felsôt velvenni és a fürdôrucit is jól meg kell válogatnom. Szerintetek létezik, hogy a tornagyakorlatok vagy krémek segítenének? Köszönöm. (esetleg privátban küldök képet de csak azoknak akik tényleg segíteni akarnak)
Szia!
A melleid nem amiatt lógnak, hogy nem hordhattál melltartót, még mindig vita van arról, hogy jó-e egyáltalán a melltartó vagy sem. De az is biztos, hogy a túlzott melltartóviselés is káros. Nyugodj meg, akinek nagy a melle, annak súlyából kifolyóan nem lesz olyan feszes. Nekem 75/D-s melleim vannak és egyáltalán nincsenek a nyakamban. A melleid miatt sajnos nem tudsz majd feltétlenül úgy öltözködni, ahogy szeretnél, ezt sajnos el kell fogadni. (Végülis tudsz, de magamból kiindulva néha elég viccesen nézek ki, mikor felpróbálok valamit, ami nem nekem való) Max a mellkasodat erősítheted, de az nem fogja hirtelen felnyomni a melleidet, krémek meg tuti nem hatnak. Ez egy normális jelenség, nem legyél miatta komplexusos és szégyenlős. Sok pasinak amúgy tetszik. :) 20/L
Biztos, hogy nem attól lóg a cicid, hogy 4.-es korodban még nem hordtál topot. Gondolom 1-2 évvel később már hordtál. Egy A-s mell kb. soha nem fog lógni, egy B-s már talán, de annak azért kell idő.
A nagy mell meg ígyis-úgyis lógni kezd egy idő után, minél nagyobb, annál előbb fog lógni, ennek nagyon egyszerű oka van, a gravitáció. A mellben nincs izom, hogy megtartsa. Mármint alatta ott van a mellizom, de magában a ciciben nincs izom, csak mellszövet és zsírszövet. Ha a kötőszöveted gyenge, akkor gyorsan lógásnak indul a cici.
A mellizmokat tudod edzeni például fekvőtámasszal. Ha edzzed, akkor az izom megnő egy idő után, kicsit alátölt a mellednek, így feszesebb lesz, de egy idő után 100%, hogy lógni fog, sajnos :/
A krémek semmit nem érnek, mert a lógás a kötőszövet ernyedése miatt van, oda meg nem mennek el a krémek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!