Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl nagy a mellem mit tegyek?

Túl nagy a mellem mit tegyek?

Figyelt kérdés
És ez miatt lóg is egy kicsit. A barátom szerint nincs vele baj, de engem zavar pl. alvásnál is. Melltartót meg alig találok magamnak. Nem azért mert olyan hatalmas nagy, de egy csomó boltban csak olyan kitömött pushup-os hülyeségeket lehet kapni nekem meg arra pont nincs szükségem. Van mellkisebbítő műtét? Mennyibe kerülhet?

#mell #szilikon #szilikon mell #mell kissebítő műtét
2015. ápr. 2. 22:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

Biztos van, szerintem 500,000-től fölfelé.

Örülj neki hogy ekkora. Más bármit megadna ha nagyobb lenne.

2015. ápr. 2. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

1. Olyan nincs,hogy túl nagy! :)

2. [link]

2015. ápr. 2. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Irigylem a problémádat :(
2015. ápr. 2. 23:03
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Istenem, de utálom, mikor egy szerencsétlennek van egy problémája és más azzal jön, hogy "örülj neki". Ha nem örül neki, nem örül neki, van az ilyen örülj-nekiseknek bármi fogalmuk róla, hogy a nagy mell mivel jár? Hogy ha nagyon nagy, akkor annak már súlya is van, ami rendszeres hátfájást okozhat egy idő után. És nem kell azzal jönni, hogy erősítse a hátizmait, mert ez nem így működik. Az állandó "fölös" súlynak púposság is lehet az eredménye vagy gerincferdülés? Egy egészséges gerinc pár fokkal fontosabb az óriási lökhárítóknál azért...

Igen, létezik mellkisebbítő műtét, árát nem tudom, TB támogatás pár éve még volt rá, DE CSAK ABBAN AZ ESETBEN, ha már hátfájással és gerincproblémákkal jár.

2015. ápr. 2. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Többe mint egy rendes melltartó az tuti. Ha írsz méretet, ajánlok üzletet.
2015. ápr. 2. 23:40
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Ki nem állhatom, amikor azok akik semmit se tudnak erről azt kezdik el, hogy örülj neki. Én megértem a gondod, nekem is nagy van, kicsit lóg, melltartót találni kínszenvedés, leszorítani nem lehet stb. Annyit tehetsz, hogy hozzászoksz, sajnos jobbat nem tudok javasolni. :S
2015. ápr. 3. 05:16
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Esztétikai értelemben biztos nem létezik túl nagy mell!:) Gondold meg alaposan a dolgot, nagy kár lenne azokért a gyönyörű mellekért.
2015. ápr. 3. 07:23
 8/11 anonim válasza:
27%
semit
2015. ápr. 4. 17:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy a mellem és találok melltartót (75E/GG attol fugg melyik cég melltartoja), nem zavar hogy nagy sőt a barátom nagyon is szereti.

Müteti nem műtetnék mert összevisza vágnak és teljesen felesleges. Nagyon sok jó melltartó van már, és szerencsére vannak akciók amikor olcsóbban lehet megvásárolni őket.

Szóval örülj neki, ha a barátod szerint nincs gond akkor tényleg nincsen. Szerintem csak rossz helyen keressel melltartót.

2015. ápr. 4. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Én megértelek. Nekem ráadásul nemcsak kicsit, hanem NAGYON lóg... bár pont emiatt az alvásban annyira nem kényelmetlen, és amíg nem találtam olyan férfit, aki így szereti a melleimet, addig emiatt totál komplexusos voltam, mert mindenfelől hallottam, milyen undorító a nagyon lógó mell. Aztán a hátfájdalmakról ne is beszéljünk... még az a szerencsém, hogy találtam pár normális melltartót.
2015. ápr. 5. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!