Túl nagy a mellem mit tegyek?
Biztos van, szerintem 500,000-től fölfelé.
Örülj neki hogy ekkora. Más bármit megadna ha nagyobb lenne.
1. Olyan nincs,hogy túl nagy! :)
2. [link]
Istenem, de utálom, mikor egy szerencsétlennek van egy problémája és más azzal jön, hogy "örülj neki". Ha nem örül neki, nem örül neki, van az ilyen örülj-nekiseknek bármi fogalmuk róla, hogy a nagy mell mivel jár? Hogy ha nagyon nagy, akkor annak már súlya is van, ami rendszeres hátfájást okozhat egy idő után. És nem kell azzal jönni, hogy erősítse a hátizmait, mert ez nem így működik. Az állandó "fölös" súlynak púposság is lehet az eredménye vagy gerincferdülés? Egy egészséges gerinc pár fokkal fontosabb az óriási lökhárítóknál azért...
Igen, létezik mellkisebbítő műtét, árát nem tudom, TB támogatás pár éve még volt rá, DE CSAK ABBAN AZ ESETBEN, ha már hátfájással és gerincproblémákkal jár.
Nekem is nagy a mellem és találok melltartót (75E/GG attol fugg melyik cég melltartoja), nem zavar hogy nagy sőt a barátom nagyon is szereti.
Müteti nem műtetnék mert összevisza vágnak és teljesen felesleges. Nagyon sok jó melltartó van már, és szerencsére vannak akciók amikor olcsóbban lehet megvásárolni őket.
Szóval örülj neki, ha a barátod szerint nincs gond akkor tényleg nincsen. Szerintem csak rossz helyen keressel melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!