Túl nagy a mellem?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 80C-s melltartót hordok....már egy csomó lány osztálytársam kiröhögött miatta,hogy mekkora mellem van:( Már túl nagy lenne?És,ha igen mit csináljak?2014. szept. 27. 12:22
1/6 Shai-Hulud válasza:
Örülj neki! :-)
Sokkal jobb, mintha deszka lennél, hidd el.
2/6 anonim válasza:
Ugyan már nem kell az ilyenekkel foglalkozni,hidd el nekem hogy csak irigyek rád.Nekem sincs kis mellem és mégis szeretem.Szeresd magad es boldog leszel.Nefoglalkozz masok velemenyevel,csak onekik nemjutott szepseg mint neked.
3/6 anonim válasza:
Örülj neki. Lassan 22 éves leszek és olyanok a melleim, mint egy dagadt fiúnak. Tudod mit nem adnék egy akkoráért mint a tiéd?
4/6 anonim válasza:
csak irigykednek, ne hagyd hogy megbántsanak
amúgy ez egy átlagos méret, de ha még nőne (ami a korod miatt még simán lehet), akkor se kell belőle problémát csinálni
használd ki jól és örülj neki
5/6 anonim válasza:
Olyan, hogy túl nagy mell szinte nem is létezik:) Már ha igaziról van szó, a szilikon mellek szinte egytől egyig csúnyák, mérettől független. De komolyan a nagy természetes mell - férfi szemmel abszolút - áldás, ha még tovább nőnek még jobb. Egyértelmű, hogy irigységből röhögnek ki, ők is szeretnének ekkorát.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!