Túl nagy a mellem?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 80C-s melltartót hordok....már egy csomó lány osztálytársam kiröhögött miatta,hogy mekkora mellem van:( Már túl nagy lenne?És,ha igen mit csináljak?

2014. szept. 27. 12:22
 1/6 Shai-Hulud ***** válasza:
58%

Örülj neki! :-)

Sokkal jobb, mintha deszka lennél, hidd el.

2014. szept. 27. 12:30
 2/6 anonim válasza:
77%
Ugyan már nem kell az ilyenekkel foglalkozni,hidd el nekem hogy csak irigyek rád.Nekem sincs kis mellem és mégis szeretem.Szeresd magad es boldog leszel.Nefoglalkozz masok velemenyevel,csak onekik nemjutott szepseg mint neked.
2014. szept. 27. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki. Lassan 22 éves leszek és olyanok a melleim, mint egy dagadt fiúnak. Tudod mit nem adnék egy akkoráért mint a tiéd?
2014. szept. 27. 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

csak irigykednek, ne hagyd hogy megbántsanak

amúgy ez egy átlagos méret, de ha még nőne (ami a korod miatt még simán lehet), akkor se kell belőle problémát csinálni

használd ki jól és örülj neki

2014. szept. 27. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, hogy túl nagy mell szinte nem is létezik:) Már ha igaziról van szó, a szilikon mellek szinte egytől egyig csúnyák, mérettől független. De komolyan a nagy természetes mell - férfi szemmel abszolút - áldás, ha még tovább nőnek még jobb. Egyértelmű, hogy irigységből röhögnek ki, ők is szeretnének ekkorát.

24F

2014. szept. 27. 22:13
 6/6 anonim válasza:
Ne félj nekem 12 évesen ekkora!
2015. ápr. 3. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!