Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Baj, ha nagy a mellem?

Baj, ha nagy a mellem?

Figyelt kérdés
Eléggé szégyellem, mert a srácok mindig megjegyzést tesznek rá pl.: Mivel tömöd, meg ilyenek. Eddig nem tettem, de most nagyon kétségbe vagyok esve.

2014. febr. 23. 17:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem baj, de ha valaki azt mondaná, hogy baj, akkor sem tudsz mit csinálni. Aki beszólogat, annak mondd azt, hogy Neked nagy a melled, de neki az iq-ja kicsi, és inkább azt kellene szégyellni!
2014. febr. 23. 17:10
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Még hogy baj? Pont ellenkezőleg! Áldás!:) A természetes nagy mell csodálatos, gyönyörű, vonzó, szexi, stb. Aki megjegyzést tesz azért teszi, mert tetszik neki, csak nem tudja másképp lereagálni (gondolom elég fiatal lehetsz, a kérdésed alapján). Mindenesetre a nagy cici hatalmas előny pasizásnál, a férfiak döntő többsége megőrül értük, úgyhogy légy rájuk büszke!:)

23f

2014. febr. 23. 18:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért tesznek rá megjegyzést mert tetszik nekik =w=
2014. febr. 23. 18:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mégis, mennyire nagy?
2014. febr. 24. 14:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj? Fiatalon a fiúk azért cikiznek mert nem tudják kifejezni azt, hogy tetszel nekik a lányok meg azért mert irigyek rád. Ne foglalkozz velük. Légy csak rájuk büszke. Később meglátod, hogy áldani fogod, hogy nagyok! ;)
2014. febr. 25. 14:39
 6/13 anonim válasza:
100%
Csak azért kapod a megjegyzéseket, mert értelmileg nem tudják feldolgozni az általad nyújtott virtuális ingert, így az egyébként is alacsony IQ-val rendelkező agyuk, a túlterheltség miatt, csak ilyen alacsony szintű reakciót képes adni :) Szóval fel a fejjel és legyél büszke az adottságaidra! 20/f
2014. febr. 25. 14:50
 7/13 anonim ***** válasza:
38%

Mekkora megis?

Nem feltetlen hatrany. De sokszor elony sem:)

Ha feszes akkor elony. Ha nem log annyira akkor is. Ha viszont leer a koldokodig eleg gaz :)

Ja es ne szegyelld!!

2014. febr. 25. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, de erre majd pár év múlva te is rájössz kérdező!
2014. febr. 25. 16:44
 9/13 anonim ***** válasza:
46%

Fogadok,hogy az összes ember,aki irigységről beszél,pasi..miből gondoljátok,hogy minden kis mellű lány irigy a kannákra? Be lehetne fejezni ezt a szánalmas általánosítást. Nekem nem kéne nagy, szeretem az én kis 75/b-s melleimet! A pasim is szereti.

Kérdező: senkit nem fog zavarni a melled, csak téged..nem kell foglalkozni velük. Szeresd őket, ez a lényeg. A leendő pasid is szeretni fogja,mert a te részed. A többi embert meg sz.rd le!

2014. febr. 25. 18:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ha az én írásomra értetted az általánosítást akkor kérlek még egyszer olvasd át! Én nem írtam sehol, hogy minden kis mellű lány irigy a nagy mellűekre hanem úgy értettem, hogy azok a lányok akik csak azért szívatnak/bántanak valakit mert nagy mellű azok 99%-a irigy a maradék 1% meg csak szimplán agyhiányos! Persze, hogy nem irigy mindenki, de akik nem irigyek azok gondolom nem is bántanak valakit csak azért mert nagyobb a melle.
2014. febr. 25. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!