Már most nagy a mellem! Hány éves koromig nőhet még?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és az utóbbi 2 évben eléggé megnőtt a mellem, persze normál méretű csak én nem akartam ekkorát. Családban senkinek nincs nagy! Szerintetek meddig nőhet még? (vékony vagyok és közép magas, melltartóméret: 80/C2013. júl. 8. 10:12
1/10 anonim válasza:
van rá sansz, hogy nőni fog még. 30 éves korodba is változhat, szülés után is, ezt előre nem lehet tudni.
2/10 anonim válasza:
még bőven nőhet,én átlag testalkatú vagyok de alacsony(156cm),17éves koromban megnyugodtam hogy nem nő tovább a mellem,most meg már DésE között van,a hasam viszont a torna miatt teljesen lapos így még feltűnőbb,ha viszont abbahagyom a tornát akkor hízok ami a mellemen is megfog látszódni,mellből meg nem tudok fogyni,szóval szerintem "aggódhatsz"
3/10 anonim válasza:
2-es épp szingli vagyok, nem keresel pasit? :D megihatnánk egy capuccinot vagy valamit :)
4/10 anonim válasza:
Hát, lehet hogy már nem fog nőni. Nekem is viszonylag hirtelen lett D-s, de az a durva, hogy 19 évesen. :D vagy 18? :D Nem emlékszem. Azelőtt B-s, ha volt (75). Húgomnak meg már 12-13 évesen nagy volt, bár duci is volt hozzá, legalábbis hastájékon. Most csomót fogyott, és a melle is teljesen lement, kb már semennyi sem maradt. Na, az övé pl már nem hiszem, hogy nőni fog, hiszen egyszer már megnőtt, és volt nagy méretű. Biztosan senki sincs akinek nagyobb melle van a családban?:) Nem közeli családtagtól lehet csak örökölni:)) Hátha :D Osztálytársamnak is eléggé nagy volt, ő állítása szerint a nagymamájától örökölte, anyukájának nem nagy.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát én ha örököltem akkor azt valami ük-dédszülőtől :D
2013. júl. 8. 11:04
6/10 anonim válasza:
Jezusom te lany!en a te hejedben orulnek hogy nagyok a melleim.elsosorban a ferfiak imadjak,masodszor meg ha szulni fogsz egyszes es akkor meg majd azzal a kerdessel fogsz eloalni hogy a melleid szottyadtak es lognak,meg hogz a ferjed kritizal.
7/10 anonim válasza:
Jezusom te lany!en a te hejedben orulnek hogy nagyok a melleim.elsosorban a ferfiak imadjak,masodszor meg ha szulni fogsz egyszes es akkor meg majd azzal a kerdessel fogsz eloalni hogy a melleid szottyadtak es lognak,meg hogz a ferjed kritizal.29no voltam
8/10 A kérdező kommentje:
Ömm nem azt mondtam hogy nem örülök neki, hanem jó lenne ha már nem nőne tovább, ez így pont jó! A másik hogy,szerintem a férjem nem fog kritizálni, és ha lógni fog azt tudom miért lesz és nem fogom kiírni :)
2013. júl. 9. 07:15
9/10 A kérdező kommentje:
Igen írtam hogy nem akartam ekkorát, de nem én irányítom. És már kibékültem vele, csak így maradhatna, de ez sem tőlem függ!
2013. júl. 9. 07:18
10/10 anonim válasza:
Ne egyél pl. szóját. Kerüld, amennyire csak lehet. A benne található fitoösztrogén megnövelheti még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!