Hány éves koromig fog nőni a mellem?
15 vagyok, és még elég kicsi... és az normális, ha egyszer teltebb, máskor meg 'összemegy'? mert ezt csinálja :S és nem tudom, hogy miért
előre is köszi a válaszokat!:)
A melleid pont addig fognak nőni, ameddig szükséges nekik.
Sok mindentől függ.
A kis mell a nőknek csak előnyére van.
Ha egy csávónak azért nem tetszel, mert kicsi a melled, akkor jól jártál.
Ha egy csávó a szemeid, az arcod, az egészed nézi először, és tetszel neki, akkor nem fogja érdekelni, hogy kisebb, vagy nagyobb-e a melled.
Akinek ez mégis kizáró ok, megérte.
A mellméret-váltakozás teljesen normális.
Hormonoktól, menstruációtól, érzelmi állapottól, ételektől, italoktól, bármitől változhat.
Az, hogy hason alszol, nem változtat semmin.
Elég régóta a lábadon jársz, mégis nősz hosszában. Vagy nem?
Vannak pasik, akik a telt kerek melleket szeretik, és vannak, akik a "hegyes"eket.
Neked épp olyan van, amilyen. Rossz az neked? Fáj az neked?
Akkor meg örülj neki!
Egyébként sportolsz valamit?
Én lassan 24 éves vagyok, és nekem az utóbbi fél évben nőtt egy egész méretet. Eddig évekig semmi. Most happy vagyok :)
De ahogy előttem is mondták, sok mindentől függ, hogy éppen mekkora.
Ez engem is érdekelne, hogy miért olyan mell, hogy egyszer mint a Himalája csúcsa, a mellbimbók kivannak "nyomva", máskor pedig, olyanok, mintha libabőrös lennél és megdermednének és akkor a mellbimbóból visszahúzódik aza cucc és olyan pici lesz.
Ez miért van?
8 évig karatéztam,a 5 éves koromtól 13 éves koromig, de már 2 éve nem sportolok semmit. Nem aggódom túlzottan, a Kedvesem úgy szeret, ahogy vagyok, és nem érdekli mekkora :)
csak kíváncsi voltam, hogy nőhet-e még. szeretek úgy élni, hogy tudom: aki szeret, az szeret így, aki meg nem, az nem az bajom :9
köszi a válaszokat, sokat segítettetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!