Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon nagy baj ha kicsi a...

Nagyon nagy baj ha kicsi a mellem?

Figyelt kérdés

16éves vagyok és a 75a-s melltartót alig tölti ki a mellem..

Az arcomat szépnek mondják,de én nem érzem magam így jól a testemben.Ráadásul 171cm magas vagyok..meg a suliban is szinte az összes lánynak nagyobb van..

Mell növelő tabletták kinek mennyire váltak be?Már a szilikonon is elgondolkodtam,de azt 20éves koromig biztos nem szeretnék.

2014. febr. 22. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad már, jó vagy így.
2014. febr. 22. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Óriási baj! Minden kismellű nő magányos aggszűzként hal meg a 10 macskájával körülvéve és csak hetek múlva találják meg a hulláját, amikor már bomlani kezd!

Gondolkodj már, ha van mivel!

1) gyerek vagy, még nőhet.

2) minden pasi mást szeret.

3) a melled a legkevesebb, nem attól leszel értékes ember, de még csak "jó nő" sem.

2014. febr. 22. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Azon azért gondolkozz el, hogy mindezt mások véleményére építed. Amúgy nem hiszem, hogy a tabletták segítenének, ez nem így működik. A genetikádtól függ a leginkább. Egyébként meg van akinek a kis mell tetszik, teljesen emberfüggő. Ne érezd magad ez miatt rosszul, 16 évesen meg még úgy is változni fogsz.
2014. febr. 22. 14:03
 4/7 anonim ***** válasza:
11%
Nekem hiába írsz számot(75-a)nem értem mit takar ,ha kicsi az nem túl nőies ,hiszleggtöbbször a mellen akad meg a szem(em).:(
2014. febr. 22. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem az tetszik a legjobban. akinél ez problémát jelent az meg sem érdemelne :)
2014. febr. 22. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
95%
Miért lenne baj? Sose értettem, nekem is 75A mellem van, illetve nincs akkora mert a 75A melltartó nagy rám kissé. De ettől még szépnek tartanak a pasik, sose érdekelt senkit hogy mekkora mellem van. Illetve akit ez érdekelne az engem nem érdekelne... érted. Nem lehet sok esze annak akinél ez számít. Mellnövelő tabletta meg nem létezik.
2014. febr. 22. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem az ilyen kisebb melleket
2014. márc. 2. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!