Meddig fog nôni a mellem? 15 éves vagyok és már a 70D
melltartò is kicsi. Mi ez már? E-s kell vennem vagy
mi?
Figyelt kérdés
Fùùj..
2013. okt. 21. 19:20
1/8 anonim válasza:
Látszik, hogy még picit gyerekként fogod fel a dolgokat. 15 évesen a 70B nem túl nagy, én mondjuk 18 vagyok és 75B-s melltartót hordok, na de ez legyen az én bajom :D Szerintem ne ess kétségbe, természetesen nőni fog a melled még, de nem hiszem, hogy elérnéd az E kategóriát, sőt, a D-t sem szabályszerű. Ez attól is függ, hogy a felmenőid milyen méretekkel rendelkeznek, valószínűleg te is közel olyannal fogsz rendelkezni, DE ez sem szabályszerű. :) Várd ki a végét, ezt a fújolást meg fejetsd el...
2013. okt. 21. 19:24
2/8 anonim válasza:
Első, a kérdezőnek mar most kicsi a D!
Kérdező, ezt egy fotóról egyértelműen meg tudnánk állapítani, jöhet akár privibe is! :)
2013. okt. 21. 19:29
3/8 anonim válasza:
akkor jönn a dupla D !
am testesebb is vagy? mert ha fogynál cicid is fogyna...
am meg ha nagyon zavar meg lehet müttetni mond az orvosnak h fáj tölle a hátad meg ilyenek és ezt a orvosikassza fizetné ugy..:)
2013. okt. 21. 19:52
4/8 anonim válasza:
Igen, (a te esetedben sajnos, de) nőhet. Akár 20 éves korodig is, plusz még egész életedben változhat.
18 éves kor felett lehet kisebbítő műtétet végeztetni, ha pl.: a hátad nem bírná.
3-as!
70-es háttal hogy lenne már nagydarab?
2013. okt. 21. 21:23
5/8 anonim válasza:
Úúú sajnállak :(( Szerintem előbb-utóbb keress fel egy ortopédet, mert kétlem, hogy a hátad bírni fogja.
2013. okt. 21. 21:55
6/8 anonim válasza:
1. valamit félrenéztél:D amúgy lehet hogy fog nőni, én se szeretem az enyémet pedig kisebb a tiednél, 85C de utálom..sokkal jobb lenne kisebb. meg hát ha genetika akkor sokat nem tudsz ellene tenni, max megműtteted.
2013. okt. 22. 22:59
7/8 anonim válasza:
Hú, 70-es hát és D-nél nagyobb kosár? :DD
Az nem kis látványosság!!! :DD Megnéznélek! :D
Sokan bámulnak meg emiatt?? :D
Na de azért ez megkeserítheti az életed! Gerinced izmai, hátizmok, mellizmaid meg nem tudom mi... Szerintem muszáj lenne edzened, hogy ezt a terhet egészségesen tudd viselni! :)
És olvass utána a dolgoknak mindenképp! Sportolj olyat, amire neked van szükséged! :)
Orvos se lenne rossz, ő tudná megmondani igazán, hogy mire lenne szükséged! :)
2013. okt. 23. 22:10
8/8 anonim válasza:
Üdv a klubban. :) Igaz, én már 30 vagyok, de nekem is ez a méretem. Eddig C kosaras kellett, de aztán szültem... Valószínűleg neked is fog még nőni. Nem csak a súly a gond, hanem a melltartóvásárlás sem egyszerű. Nem mindenhol lehet ám ilyen méretet kapni és ott sem az olcsóbbak között van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!