Ha leszedem a zselét a körmömről reszelővel, akkor utána azonnal letörölhetem teafa olajjal fertőtlenítés céljából?
Figyelt kérdés
Szeretném pihentetni a körmöm, de a körmösöm csak 3 hét múlva tudna időpontot adni, ezért szeretném magamnak leszedni. Az egyik körömágynál belekaptam véletlenül az ollóval, ha arra is kerül olaj, az nem gond?2015. ápr. 7. 13:12
2/4 A kérdező kommentje:
Olvastam róla, jó fertőtlenítő hatású, azért gondoltam. Nagyon régen szedettem le zselét, arra viszont emlékszem, hogy vékony lett, beszakadt, fájt, és próbálnám inkább megelőzni a bajt.
2015. ápr. 7. 13:19
3/4 A kérdező kommentje:
És hozzá is tartozik az igazsághoz az, hogy nem is szeretnék már visszamenni a körmöshöz, mert észrevettem a hüvelyk ujjamnál egy foltot, ami gombára utal, szóval ezért gondoltam, hogy nem is gond, inkább magamnak csinálom..... nem kellett volna körmöst váltanom..
2015. ápr. 7. 13:21
4/4 anonim válasza:
1: nem kell pihentetni a körmöt
2: ha magadnak reszeled, nem tudod, hol kell megállni, csak bajt csinálsz.
Bízd szakemberre a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!