izzad a lábad amin a teafaolaj tud segíteni,esetleg hintőpor
vannak spryk néz körül dm/rossman/müllerbe van sok sajátmárkás termék is ami hatásos.
krémek is vannak scholnak is (lehet nem írom jól a nevét).
ki kell szellőztetni a cipőt mindig, meg a minőségi bőr az nem fog büdös lenni
2015. ápr. 4. 15:28
2/8 anonim válasza:
Ha zokni nélkül veszed fel akkor nagy eséllyel büdös lesz... Nekem addig tartott az összes cipőm szagtalansága amíg véletlenül egyszer(!) fel nem vettem mezítlábra.
2015. ápr. 4. 15:34
3/8 anonim válasza:
Nekem nem. Szerintem amúgy nem azon múlik, hogy balettcipő, vagy micsoda, hanem az anyagán: szellőzik-e, vagy sem.
2015. ápr. 4. 15:43
4/8 anonim válasza:
Nekem soha nem büdösödött még bele a balerinákba (sem) a lábam. Tény, hogy én használok mosható talpbetétet, mert ugye ezeket mezitláb hordom.
2015. ápr. 4. 16:19
5/8 anonim válasza:
Szerintem az a baj nálatok, hogy nylonzoknival hordjátok és nem is csoda ha büdi lesz, de mezítláb is gyakori ezek szerint. Nem tudom miért ciki pamutos zoknival hordani ezeket, vannak biztos színes fajták, amivel nem mutatna rosszul.
2015. ápr. 4. 18:08
6/8 anonim válasza:
Szia :-)
Zokniboltokban lehet kapni ilyen kicsi titokzoknikat pár száz forintért, ezek a balerinacipőben nem látszanak, és nem lesz büdi a lábad. Ha ez sem segített, a dmben lehet kapni egy nagyon jó lábsprayt. Saját márkás: Balea, és citrom illatú. Mielőtt felveszed a cipőd, fújd a talpadra és a lábujjaid közé. Ha leveszed otthon, a cipőt is nyugodtan befújhatod ezzel.
Remélem segíthettem :-)
2015. ápr. 5. 22:39
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2015. máj. 1. 23:51
8/8 anonim válasza:
Bár 4 éves a kérdés, írok; nekem rengeteg gondit okozott; hintőport használok, az segít
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!