Cipők kellenek! Hogyan?
Őszinte leszek, láb, zokni és cipőfétisem van, de ezeket nem szoktam leírni. Szeretnék használt női és lány lábbeliket gyűjteni, főleg amiket már kidobnának. De nem megy. Sosem jelentkeznek a hirdetésre, pedig előttem van a kép, amint dobják ki a rossz lyukas cipőket, nekem meg nagyon jól jönnének.
Miben más ez, mint ha valaki képeslapot, bélyeget, vagy rendszámtáblákat gyűjtene?
Ott még normálisabb cipőket árulnak, és igen, nem tudom kié volt. Na meg én egy jelképes összeget tudnék érte adni, meg a postaköltséget, nem tudom a turkálóban mennyibe kerülnek, amellett, hogy biztos nem lenne olyan, amit én keresek.
Jobban járna egy picit vele az adott személy, mintha egyből a kukába dobná, de nincs jelentkező.
Nem érné meg a macerát, az a baj. Keresni egy dobozt, becsomagolni, elmenni vele a postára rengeteg idő és vesződség.
De tényleg minden érdekel? Edzőcipőtől a körömcipőig?
3-4-500 Ft. Ahogy észrevettem, sokan inkább több ezer forintra gondolnak, de hát az nem éppen jelképes összeg.
Tényleg minden érdekel. Így is 0 a jelentkező, ha meg elkezdek mindenféle igényt támasztani, még ennél is kevesebben jelentkeznek, pedig az már képtelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!