Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok szép?

Miért nem vagyok szép?

Figyelt kérdés

Elég sok mindent megteszek,hogy "szép" és ápolt legyek.Mindennapi fürdés alap,mindennap mosom a hajam,vasalom,néha göndörítem,mindig frissen mosott,soha nem hagyom hogy zsíros legyen.Arcomat is ápolom,mivel eléggé pattanásos-mitesszeres vagyok.Minden reggel Garnier Pure arctisztitót használok,este pedig bekenem a bőrgyógyász által javasolt krémmel.Ezenkivűl heti 1szer gőzölök,és radírozok is.Kozmetikusnál eddig 2szer voltam,legutóbb sajnos októberben,már nagyon el kéne mennem,de most nincs rá pénzünk.Szoliba nem járok,fehér bőröm van,fekete,hosszú hajam,barna szemem,húsossabb alkat vagyok,165 cm,60 kg.Próbálok fogyozni,de nem nagyon megy.Sajnos mindezekből nem látszik semmi,mert reggel megcsinálom szépen a hajam,arcom,lealapozóm,és nem a legszutykabb alapozóval,hanem Maxfactor-t használok,sminkelek is,de csak szolidan.Próbálok csinosan öltözködni,de eléggé vastag a combom.Szóval reggel még minden szép,aztán mire beérek a suliba,szembesülök a valóssággal,a hajam összevissza áll,ha kivasalom hullámosan kócos lesz,ha begöndörítem,akkor meg "kiugrik" belőle:SAz egész arcom fénylik,sminkem szétfolyt,és azt veszem észre,hogy mindenki szebb nálam.És ezzel minden nap szembesülök.Annyira rossz.Pedig sok mindent megteszek,hogy ez ne így legyen.Egyik osztálytársam olyan gyönyörű,pont ellentéte nekem,hosszú szőke haj,kék szem,nagyon szép bőre van,és vékony,de nem sovány.Egész nap tökéletesen néz ki.Annyira irigylem őt.Én meg bármit is csinálok,sose leszek szép.Ha itthon vagyok,még szépnek érzem magam,de amint kilépek az utcára,már nem.Mondjuk az arcom se tetszik annyira,nem vmi szép.Szerintetek mit kéne tennem,hogy én is szép legyek?

16/L

Bocsi,hogy ilyen hosszú lett:)

2010. febr. 18. 15:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem az arcoddal meg a hajaddal meg atesteddel van igazándiból baj, hanem az önértékeléseddel(agyaddal, és ezt nem bántásból mondom)
2010. febr. 18. 15:47
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Érezd magad szépnek,legyél magabiztos,hidd el ettől mások is szépnek fognak látni!
2010. febr. 18. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Először is az a legfontosabb, hogy érezd jól magad a bőrödben. Nekem ilyenkor néhány új cucc (nem feltétlenül dréga!), és egy új frizura (hajvágás és teljes más hajviseleti stílus) sokat dob a hangulatomon. Ha kövérnek érzed magad, akkor ezen is próbálj mihamarabb változtatni, sportolj, és pár hét alatt már lesz eredmény. Órák előtt meg benézhetsz a fürdőbe igazítani egyet a frizurádon, vagy elég ha viszel egy kis tükröt és máris megigazítottad :)
2010. febr. 18. 15:55
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

Barátom is azt mondja magáról, h ő ronda, holott meg szerintem ő a legszebb a világon. Kinek mi tetszik.

Ha magadnak nem tetszel, attól még másnak tetszhetsz.

2010. febr. 18. 15:57
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Istenem, ez a szöveg... Nem attól lesz valaki szép, hogy szépnek érzi magát. Hanem attól, hogy TÉNYLEG szép. Képzelheted magad akármilyen szépnek, érezheted magad akármilyen jól a bőrödben, ha egyszer ORDAS csúnya fejed van. Ennyi. Felejtsük már el. Ezt csak a csúnyák találták ki.
2010. febr. 18. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
hát ott a pont:/
2010. febr. 18. 19:37
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
A súlyoddal szerintem nincs gáz. MOndjuk ha 5 kg-t lefogynál, szerintem még az is beleférne csak hogy megnyugtasd magad. Ráadásul 5kg-t nem olyan nehéz leadni, de mondom: nem kell, a súlyod pont jó a magasságodhoz! Igen, sajna vannak ilyen bőrtípusok, egyik barátnőmnek is ilyen volt, neki a kozmetikusa ajánlott valami porpúdert mai problémás bőrre való és minden szünetben (vagy minden második szünetben) azzal púderezte be az arcát és így mindig rendezett volt. A hajadat szerintem fogd össze, ha ilyen rakoncátlan, vannak nagyon szép franciacsatok, ezeket színben a ruhád és a sminket színéhez váltogathatod. Kozmetikusok szerint ha fel van kötve a hajad, akkor erősebb sminket kell használni. Javaslom a szemhéjtust és a jó minőségű szemhéjpúdert, ezek együttes hatása garantált, nekem pl a tus akár 24 órán át is kitart (tapasztalatból mondom). A szájfény meg olyan dolog, hogy az mindenkinek hamar lekopik, az általad szebbnek tartott lányoknak is, így nem ciki elővenni és újrakenni vele a szádat.
2010. febr. 19. 10:22
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

Szia. Ahhoz, hogy a bőröd ne csillogjon és ne follyon el a smink ajánlom, hogy alapozózás után használj púdert, de csak vékonyan! Egyébként én a Maxfactor alapozókkal nem vagyok megelégedve, én MAC-et használok, van egy folyékony és egy krém állagú is. A bőröm állapotától függ, hogy melyiket választom. A mindennapos hajmosás vasalás/hullámosítás nem tesz jót a hajadnak. A sok vasalástól száraz lesz, és ne csodálkozz ha hamar kimegy belőle. Én másfél éve nem vasalom, és teljesen rendbejött. Az öltözködésedhez meg, hogy tudjak tanácsot adni, látnom kéne egy képet rólad úgy teljes egészében. Ha gondolod küldj egy képet priviben, és megpróbálok utána nézni h mi való neked. :)

18/L Niki

2010. márc. 28. 13:37
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Írtad, hogy nincs pénzed szolira. Akkor próbálj meg gyűjteni, és vegyél egy kicsit jó minőségi alapozót, vagy púdert( a púder csodákra képes ) és hidd el, mire beérsz, nem fog elkenődni. Ha utolsó órákban jársz, kukkants bele a tükörbe és igazísd meg a sminked. A szemedet meg felül tússal húzd ki(Diszkont boltokba 200-300 forint és jó) és estig nem kenődik el. Ha alul húzod, akkor meg ne belül a fehér résznél, hanem a szempilláid tövénél, és nem fog elfolyni, elkenődni. A hajad ennyire nem tartós, akkor próbáld meg lakkal, esetleg a fodrász vágasson belőle és kérd ki tanácsát. Ha esetleg vasalni nemtudom a hajad praktikusan, nekem ez vált be: vékony szálú, sűrű fésüvel húztam át a tincseket, és nekem egésznap tartós maradt. Ha besütöttem akkor hajlakkal és hajhabbal fixáltam. Remélem segítettem. Amúgy az is sokat dob rajtad, ha hozzád illő polóba,pulcsiba mész. Van egy olyan szinű pulcsim, hogy egyszerűen borzalmas benne a fejem, de a barna pulcsimba olyan jól összeillik az arcbőrömmel..Nah érted..Remélem segítettem majd írj..:)
2010. máj. 13. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
6%
Ronda vagy és kész!ku.va...
2010. nov. 19. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!