Miért nem vagyok szép?
Elég sok mindent megteszek,hogy "szép" és ápolt legyek.Mindennapi fürdés alap,mindennap mosom a hajam,vasalom,néha göndörítem,mindig frissen mosott,soha nem hagyom hogy zsíros legyen.Arcomat is ápolom,mivel eléggé pattanásos-mitesszeres vagyok.Minden reggel Garnier Pure arctisztitót használok,este pedig bekenem a bőrgyógyász által javasolt krémmel.Ezenkivűl heti 1szer gőzölök,és radírozok is.Kozmetikusnál eddig 2szer voltam,legutóbb sajnos októberben,már nagyon el kéne mennem,de most nincs rá pénzünk.Szoliba nem járok,fehér bőröm van,fekete,hosszú hajam,barna szemem,húsossabb alkat vagyok,165 cm,60 kg.Próbálok fogyozni,de nem nagyon megy.Sajnos mindezekből nem látszik semmi,mert reggel megcsinálom szépen a hajam,arcom,lealapozóm,és nem a legszutykabb alapozóval,hanem Maxfactor-t használok,sminkelek is,de csak szolidan.Próbálok csinosan öltözködni,de eléggé vastag a combom.Szóval reggel még minden szép,aztán mire beérek a suliba,szembesülök a valóssággal,a hajam összevissza áll,ha kivasalom hullámosan kócos lesz,ha begöndörítem,akkor meg "kiugrik" belőle:SAz egész arcom fénylik,sminkem szétfolyt,és azt veszem észre,hogy mindenki szebb nálam.És ezzel minden nap szembesülök.Annyira rossz.Pedig sok mindent megteszek,hogy ez ne így legyen.Egyik osztálytársam olyan gyönyörű,pont ellentéte nekem,hosszú szőke haj,kék szem,nagyon szép bőre van,és vékony,de nem sovány.Egész nap tökéletesen néz ki.Annyira irigylem őt.Én meg bármit is csinálok,sose leszek szép.Ha itthon vagyok,még szépnek érzem magam,de amint kilépek az utcára,már nem.Mondjuk az arcom se tetszik annyira,nem vmi szép.Szerintetek mit kéne tennem,hogy én is szép legyek?
16/L
Bocsi,hogy ilyen hosszú lett:)
Barátom is azt mondja magáról, h ő ronda, holott meg szerintem ő a legszebb a világon. Kinek mi tetszik.
Ha magadnak nem tetszel, attól még másnak tetszhetsz.
Szia. Ahhoz, hogy a bőröd ne csillogjon és ne follyon el a smink ajánlom, hogy alapozózás után használj púdert, de csak vékonyan! Egyébként én a Maxfactor alapozókkal nem vagyok megelégedve, én MAC-et használok, van egy folyékony és egy krém állagú is. A bőröm állapotától függ, hogy melyiket választom. A mindennapos hajmosás vasalás/hullámosítás nem tesz jót a hajadnak. A sok vasalástól száraz lesz, és ne csodálkozz ha hamar kimegy belőle. Én másfél éve nem vasalom, és teljesen rendbejött. Az öltözködésedhez meg, hogy tudjak tanácsot adni, látnom kéne egy képet rólad úgy teljes egészében. Ha gondolod küldj egy képet priviben, és megpróbálok utána nézni h mi való neked. :)
18/L Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!