Szerintetek hogyan kezdjem a youtubezást?
1. Szerezz egy viszonylag jó minőségű kamerát. (Nehogy telóval vedd fel )
2. Minden videód előtt találj ki valami témát amiről szeretnél beszélni. Pl: szépség ápoláson belül tippek vagy akármi
3. Ülj le ablakkal szemben (de vigyázz ne legyen se túl se kevés fény az arcodon mert semelyik véglet nem jó)
4. Miután leültél vedd fel a videót. Semmiképpen ne légy feszült! Ha valamit hibázol az majd kivágod egy vágó programmal.
5. Tölts le vmi vágó programot és vágd ki azokat a részeket amik nem kellenek bele.
6. Töltsd fel youtube-ra és adj neki címet!
Remélem tudtam segíteni és sok néződ lesz!! :)
De tényleg csak akkor kezdj bele ha tényleg szereted csinálni és mem hagyod cserben a nézőid!!
Sok sikert!! ;)
Ja és ha lesz vidid elküldöd privátba a linket??
Jah még a második vagyok. Jó video szerkesztő programok:
Sony vegas, windows movie maker, magix mobie edit pro én ezeket tudom ajánlani. És írd be yt ra hogy "videózási tippek" és nézz vidiket!
Legalább magát a szót tudnád normálisan leírni...
Csak akkor kezdj bele, ha tényleg van hozzá tehetséged, különben később meg fogod bánni, hogy nevetségessé tetted magad az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!