Szeretnék scene lenni, hol kezdjem el vagy mikor? 12/l
Igazából én azt vallom, hogy nem az ember választja a stílust (ha igen, akkor erőltetett lesz), hanem a stílus az embert. Hordd azt, ami tetszik és kialakítod a saját ízlésed.
Mi van, ha mégsem áll jól? Mi van, ha nem tetszel majd magadnak? Kényelmetlenek lesznek a ruhák, feszengeni fogsz mert furán érzed magad bennük...
Nekem is volt ilyen időszak, nagyon rövid, de volt.
Ezért kérdezem ezeket.
Amúgy alapvetően milyen ruhák tetszenek? Mernéd egyáltalán úgy hordani, mint amiket képeken látsz? (mert gondolom onnan szeded). Mert ha megveszed, de nem mered hordani valamiért, akkor nem éri meg.
Ja. És ha mindenképp akarod ezt, akkor kis léptékben haladj! Ez fontos!
Sminknél pedig nem tudom neked mennyire van rá szükséged, de ne rontsd el még a bőröd vele, mert megbánhatod. A szemtus meg végképp nem. Várj még vele pár évet.
Zenénél kérdés: miért szereted? Őszintén.
összegezve, ha nem érzed magadénak, alapvetőnek a stílust, akkor ne erőltesd magadra, ha tényleg ez áll közel hozzád, automatán át fogsz állni, folyamatosan. Ne hirtelen, és ne erőszakkal.
19/L
én egyiket sem vallottam metálnak, az jutott eszembe, leírtam. amúgy :
Bring Me the Horizon - Wikipédia
hu.wikipedia.org/.../ Bring _ Me_the_
...
A Bring Me the Horizon (rövidítve
BMTH) egy 2004-ben, Sheffieldben
alakult angol metalcore együttes.
Asking Alexandria - Wikipédia
hu.wikipedia.org/wiki/
Asking _ Alexandria
Az Asking Alexandria egy brit
metalcore együttes North
Yorkshire-ből.
tehát nem light rock. erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!