Mert szeretjük ha levegőt is kapunk a ruhákban. Fűzőben nem igazán lehet.
2015. ápr. 1. 15:50
4/8 anonim válasza:
Mert a fűző egészségtelen, káros és ódivatú.
Magassarkúval sem szeretem gyötörni magam, pláne nem fűzővel.
2015. ápr. 1. 16:05
5/8 anonim válasza:
Mert már nem "divat". De utálom, ezt a szót...
A goth lányok jó része egyébként hord fűzőket. Nekem is van.
Nem maga a fűző egészségtelen, hanem az, ha valaki atomra meghúzza, ezzel összenyomva a belső szerveit meg a bordáit. Egy fűzőt lehet NORMÁLISAN is viselni, nem kell fulladásig, bordaropogtatóan megszorítani, elég csak annyira, hogy rásimuljon az ember lányára, ezzel kiemelve az alakját.
Érdekes módon, így sem esik le rólam...
2015. ápr. 1. 18:56
6/8 anonim válasza:
Szerinted? El van hízva a népesség, 10 ből 7(!!!) ember dagadt ma magyarországon. Ezt nem most találtam ki, 6,7 millió elhízott ember van a 10 milliobol. Európa legkövérebb nemzete vagyunk, szerinted hova hordjanak fűzőt?? Kibuggyan a temérdek hája alatta, fölötte, közötte... Ennyi önkritikája meg a többségnek van. Na ezért.
2015. ápr. 1. 22:55
7/8 anonim válasza:
Mert nem divat.
Aki meg szereti az inkább testmódosítás szerűen űzi, itthon nem nagyon van rá példa. Ezen kívül pár szubkultúrában divat, de ott nem szorítják meg.
Egyébként nekem nagyon tetszenek a fűzős lányok (egyébként nagyon emberbarát vagyok és nem szeretem ha egy nőnek baja esik).
19F
2015. dec. 24. 20:43
8/8 anonim válasza:
Régi kerdés :D Én szoktam néha hordani, nem húzon meg annyira hogy fulldokoljak, épp csak úgy, hogy jól összefogjon, kényelmes, szeretem hordani hétköznapokra is, 4 db fűzőm van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!