Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ritkák az ilyen lányok?
Húszas évei elején jár, okos, tud logikusan gondolkodni, racionálisan érvelni, de nem törtető; hűséges, nem a kalandokat keresi, hanem komoly kapcsolatot szeretne/abban él (nem veti meg a házasság, gyerekvállalás gondolatát), nem viselkedik r.bancosan, szereti a rockzenét, koncerteket, a sportot sem utasítja el.
NEM társat keresek, csak érdekelne, ti hogy látjátok a gyakoriságot, mert szerintem a nullához konvergál. :D Külső tulajdonságokat szándékosan nem írtam. Talán nem nagy meglepetés, hogy én is kb. ilyen vagyok, csak fiúban.
Na én kb ilyen vagyok, csak én már a húszas éveim második felében járok... meg nem sportolok, de tudom, hogy nem ártana, el is akarom kezdeni.
Biztos, hogy találsz több ilyen lányt is, nem teljesíthetetlenek az igényeid :-)
4: Nem ismerek ilyen lányt. Igazából majdnem mindegyik leírt dolog elég erős szűrő, így tulajdonképpen nem is meglepő; ahogy írták is, akikre illik, mindig van 1-2 kivétel.
Így úgy érzem, muszáj szelektálnom a tulajdonságok közül is, de pl. ez a zenei irány elég fontos nekem, és milyen jó lenne koncertekre járni az adott lánnyal, egymással zenekarokat megismertetni, stb. De ha ő meg diszkóba akar menni, amit én meg ki nem állhatok...
Én sztem ilyen vagyok. 24/L
Van egy pasi ismerősöm is aki ilyen gondolnám is h milyen jól összeillenénk de mivel ő egy szuper jó pasi én meg nem vagyok egy bombanő viszont van egy két ribi akik rátapadnak nála szóba se jöhetek, pedig gondoltam h ő mivel nagyon értelmes elfogadna egy kedves normális csajszit és tudok én jól kinézni, de nem lehet mindenki tökéletes ugyebár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!