Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az, ami minden női táskában...

Mi az, ami minden női táskában ott kell hogy legyen?

Figyelt kérdés

2015. márc. 30. 17:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az én táskámban általában mindig van:

-kézfertőtlenítő

-zsepi

-pénztárca

-szőlőzsír

-kézkrém

-tampon

-kulcsok, iratok, toll, egyéb formaságok

2015. márc. 30. 17:46
 2/13 anonim ***** válasza:

Ez szerintem elég egyéni, hogy kinek mire van szüksége a nap folyamán.

Van, aki suliban/munkahelyen is kétszer kisminkeli magát, mert a reggeli elcsúszik, kopik. Ekkor jó, ha van egy szemceruza, púder, korrektor, szájfény/rúzs nálad.

Egyébként ha nem vagy napközben sminkelős, akkor szerintem fésű, ajakápoló, kézkrém, fésű, kézfertőtlenítő, zsebkendő, parfüm esetleg.

Amúgy meg ezen kívül azok ami mindenkinél ott van pl telefon, kulcs, pénztárca, de ezeket nem sorolom fel :)

2015. márc. 30. 17:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, kinek mi létvontosságú. Nálam a telefon, pénztárca (benne iratokkal), lakáskulcs, papírzsepi, kis notesz, toll, betét/tampon, néhány szem görcsoldó, kis tükör és a neszeszer attól függően, hogy szükséges lesz-e a smink igazítása, vagy sem. A neszeszerben van kis fésű, szempillaspirál, szemceruza, szemöldökceruza, korrektor és 1-2 rúzs, valamint egy dugi fülbevaló arra az esetre, ha reggel elfelejtek betenni a fülembe egyet :D
2015. márc. 30. 17:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Kézkrém is van nálam mindig, valóban, de a kézfertőtlenítőt én a kocsimban tárolom, ellenben az egyik nagyobb táskámban van egy mini szappan, amit még az egyik szállodából hoztam el. Tehát ha kell, van mivel kezet mosnom.

3as

2015. márc. 30. 17:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Én pedig kétszer írtam a fésűt, bocsi :) 2-es.
2015. márc. 30. 17:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Csak az enyémet tudom felsorolni, máséban nem tudom, mi szokott lenni :D

- zsepi

- iratok

- pénztárca

- kulcs/kulcsok

- rágó

- toll

- ajakápoló

- mobil

- egy összehajtogatott vászonszatyor

- nedves törlőkendő

- tampon, betét

- fájdalomcsillapító

- sebtapasz

2015. márc. 30. 17:51
 7/13 anonim ***** válasza:
19%
Meggyözödésem, hogy az az én telefonszámom minden nő retiküljének alaptartozéka kell hogy legyen.
2015. márc. 30. 17:55
 8/13 anonim ***** válasza:

az enyém tartalma:

sminkcucc, fésű, testpermet/dezodor, nedves törlőkendő, tampon, betét, kis füzet, toll, zsepi, fogamzásgátló, hajgumi, hullámcsat, öngyújtók.. ha úgy van a helyzet, akkor iratok, telefon, pénztárca, cigi is idekerül, bár ezek inkább zsebben :)

20/L

2015. márc. 30. 17:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem a felsoroltaknak csak a töredéke kerül bele. Viszont mindig van nálam kiskanál és fájdalomcsillapító, szezonban allergiagyógyszer is :(.
2015. márc. 30. 18:07
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Ajj, ne fogyiskodj már, kislány.
2015. márc. 30. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!