Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen izzadságfolt a felsőmön?

Figyelt kérdés
Nem vagyok büdi, minden nap zuhanyzom, használok dezodort, illetve parfümöt is. Szóval inkább illatozom, de a felsőm hónaalján mindig van folt, amit nagyon szégyenlek, ezért mostanába főként fehéret meg feketét hordok mivel azon kevésbé látszik.
2015. márc. 25. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Használj izzadásgátló dezodort.
2015. márc. 25. 15:48
 2/11 anonim ***** válasza:
43%

Az izzadás teljesen természetes, csak a reklámok traktálják belénk, hogy nem szabad izzadni, mert hogy az mennyire ciki.

Nem is szabadna gátolni, mert a hónaljon keresztül távozó anyagok nem tudnak kiürülni, így összegyűlnek és nyirokmirigy-gyulladás lehet a vége.

Hordj olyan színű és olyan anyagú felsőket, amiken kevésbé vagy egyáltalán nem látszik.

2015. márc. 25. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
Mert szerinted aki betegesen sokat izzad, az boldog így, hogy folyton tocsog a vízben a ruhája? Megnéznélek, mennyire vagy boldog, és "természetes", ha folyton pólókat kellene cserélned!!!
2015. márc. 25. 16:18
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha valakinek folt van a ruháján, az azt jelenti, megizzadt. Az izzadás nem beteges, kedves utolsó.
2015. márc. 25. 16:28
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Láttál már túlzott izzadásos embert, kedves utolsó? ;)
2015. márc. 25. 16:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

A beteges izzadásnak meg kell keresni az okát, mert akár PCOS is lehet a háttérben vagy egyéb hormonbaj (vagy valami egészen más). Ha valaki betegesen izzad, akkor nem csak hónaljánál lesz foltos, hanem a hátán, hasán, mellkasán is. Hónaljon lévő kis folt, az semmi, az teljesen normális, főleg, ha nem büdös.

Ja, egyébként Kérdező: léteznek izzadságfelszívó párnák is. Kis tapaszok, bele kell ragasztani a pólókba belülről a hónalj részhez.

2015. márc. 25. 16:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak a hónaaljam izzad, máshol nem, szerencsére. Izzadásgátló dezodort használok, írtam is a kérdés alá. A felszívó párnáról még nem hallottam, köszi a tippet! :)
2015. márc. 25. 18:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Én sötet vagy mintás felsőket használok, vagy teszek hónaljbetétet, még regen vettem a rossmannban akciósan mint kifutó termék.
2015. márc. 25. 22:19
 9/11 anonim ***** válasza:
17%

ja igen, természetes dolog az izzadás, de amikor reggel 8-kor -10 fokban csorog a hideg testen az izzadtság, az mégiscsak zavaró. én ilyen vagyok, és nincs semmi egészségügyi problémám.

nekem csak az exodor dezodor vált be. így végre nem kell egész nap azt a nedves hatalmas foltot takargatnom.

ezzel is zzadok, de egész picit.

2015. márc. 25. 23:49
 10/11 anonim ***** válasza:
38%
Na végre valaki, aki érti is, hogy miről van szó, nem csak a száját jártatja.
2015. márc. 26. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!