Mit tegyek, hogy ne legyen izzadságfolt a felsőmön?
Az izzadás teljesen természetes, csak a reklámok traktálják belénk, hogy nem szabad izzadni, mert hogy az mennyire ciki.
Nem is szabadna gátolni, mert a hónaljon keresztül távozó anyagok nem tudnak kiürülni, így összegyűlnek és nyirokmirigy-gyulladás lehet a vége.
Hordj olyan színű és olyan anyagú felsőket, amiken kevésbé vagy egyáltalán nem látszik.
Második vagyok.
A beteges izzadásnak meg kell keresni az okát, mert akár PCOS is lehet a háttérben vagy egyéb hormonbaj (vagy valami egészen más). Ha valaki betegesen izzad, akkor nem csak hónaljánál lesz foltos, hanem a hátán, hasán, mellkasán is. Hónaljon lévő kis folt, az semmi, az teljesen normális, főleg, ha nem büdös.
Ja, egyébként Kérdező: léteznek izzadságfelszívó párnák is. Kis tapaszok, bele kell ragasztani a pólókba belülről a hónalj részhez.
ja igen, természetes dolog az izzadás, de amikor reggel 8-kor -10 fokban csorog a hideg testen az izzadtság, az mégiscsak zavaró. én ilyen vagyok, és nincs semmi egészségügyi problémám.
nekem csak az exodor dezodor vált be. így végre nem kell egész nap azt a nedves hatalmas foltot takargatnom.
ezzel is zzadok, de egész picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!