Első semmiképpen, iszonyatosan nőietlen, igazi csontváz.
A második túl husi, de ha mindenképpen válaszani kéne, akkor 100%-ban a második.
Amúgy, a kettő között leginkább.
2015. márc. 29. 20:40
12/21 anonim válasza:
alap, hogy az első, szerintem nem csontváz és nem nőietlen. ennél sokkal csontvázabb csajok is vannak.
a másodikon már sok a felesleg.
szívem szerint a kettő között helyezkednék el.
2015. márc. 29. 23:12
13/21 anonim válasza:
1 inkább
2015. márc. 30. 21:04
14/21 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az 1.
közel hasonló alakú vagyok és teljesen meg vagyok elégedve. Akar a halál olyan lenni, mint a 2. Szerintem igénytelen
2015. márc. 31. 00:49
15/21 anonim válasza:
Bocsánat ezért, de csak ennyi jutott erről eszembe: "Én kövér vagyok, te csúnya. Én lefogyok, te mit csinálsz?"
2015. márc. 31. 11:45
16/21 anonim válasza:
Jajj ez a "kövér vagyok & csúnya vagy duma". Akkor fogyjál le baz.meg volt rá 20-on akárhány éved mégis dagadt vagy. Na? :D Mondj valami okosat, mellesleg azért mert dagadt vagy, mint egy gumikacsa még nem vagy szép. Csak ezzel próbálsz védekezni, de szarul... :DDDDD 21/f.
2015. márc. 31. 13:28
17/21 anonim válasza:
Neked is volt rá 21 éved, hogy megtanulj ember módjára viselkedni, mégsem sikerült. :)
Egyébként, hála istennek nem vagyok kövér :D
Csak azér írtam ezt, mert igaznak találom. Egy szép arcú nő, mint a husi a képen, ha lefogy, igazi bombanő lesz.
De mi van a csúnya lánnyal, aki amúgy sovány? Átszabatja az egész arcát?
2015. márc. 31. 13:39
18/21 anonim válasza:
pl. felszed pár kilót és nem lesz ilyen sápadt, jó alakja lesz, formálódik elől-hátul. Tudod ha leadsz 10 kg-t (amennyi legalább le kéne a képen lévő csajnak) akkor annak nyoma lesz. :D Mellesleg elég szar összehasonlítás, mert a husibb csaj jól néz ki a vékony meg nem és itt nem az alakról beszélek, hanem külső, kisugárzás stb. :D
2015. márc. 31. 13:47
19/21 anonim válasza:
+ a második kép igényesen fényképezett, valószínű photoshoppolt is, mivel eléggé felkapott kép a másik meg egy sima telóval előtt kép. Szóval... :D Legalább legközelebb hasonló "súlycsoportú" képeket hasonlítsunk össze. :D
2015. márc. 31. 13:49
20/21 anonim válasza:
Az 1. törpe, a 2. nekem túl telt, csomó idő lenne formába kerülni. És van már saját alakom :3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!