Ti milyen alkatúak lennétek szívesebben, lányok?
2015. márc. 29. 18:02
1/21 anonim válasza:
Második, esetleg még annál több is belefér! :)
2/21 anonim válasza:
Egyik sem, a saját szálkás, izmos testalkatom teljesen megfelel.
3/21 anonim válasza:
kettő közt, az arany középút :-)
4/21 anonim válasza:
Én normális alkatú vagyok és ez így jó is. Az 1. olyan mint egy élő csontváz, nőietlen, a másik meg igénytelen elhízott. Egyik sem egészséges, szóval nem szép.
5/21 anonim válasza:
Egy jó tanács lányok, a férfiaknak az arany középút tetszik a képeket nézve, bár vannak kivételek, de akkor is. ARANY KÖZÉPÚT. :D
6/21 anonim válasza:
Ezek közül inkább a második. Amúgy természetesen a kettő között.
7/21 anonim válasza:
Inkább a 2-es, ha a kettő közül kell választani. Ha bármit lehet választani, akkor a 2-esnél valamivel vékonyabb, de inkább kicsit nőiesen teltebb, mint nagyon vékony.
Egyébként még ha a férfiak 90%-ának az 1-es tetszene, akkor is inkább a 2-esre szavaznék.
8/21 anonim válasza:
Egyik se, de ha mindenképp választani kell, akkor inkább az 1-es.
9/21 anonim válasza:
Mindenképp 2-es. Aztán leadnék 10kg-t és máris álomalak, mert arányos.
Jelenleg a kettő közt vagyok.
10/21 anonim válasza:
Egyik sem. Ez kb a 2 véglet, szerintem egyik sem vonzó, Az én alkatommal tökéletesen elégedett vagyok.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!