Ez a lány tényleg szép? (kép)
Figyelt kérdés
nem akarok bunkó lenni, nem szoktam senkire sem azt mondani hogy csúnya, mert mindenkiben van valami szép, de végül is ha valaki egy szépség versenyen szerepel, arról lehet véleményt mondani:)
na jó, szóval nekem nagyon "nem jön be", de kíváncsi vagyok, hogy én látom-e rosszul a dolgokat:)
2010. febr. 17. 13:45
21/39 anonim válasza:
Szerintem nagyon ocsmány! A teste szépen ki van dolgozva,na de az arca...Rajta még a smink se segít!! Én sem értettem miért őt választották.Azt hittem csak én látom rondának,de ezek szerint nem :DD Biztos protekcióval lett ő a miss world hungary.
22/39 anonim válasza:
sztem csúnya... nagy bibírcsók az állán XD legalább lealapozta vna XD
23/39 anonim válasza:
fúúú, tényleg nem szép ez a lány..
24/39 anonim válasza:
Fú nekem nagyonnemtetszik:S Nem tartom magam hűdeszép lánynak, de szerintem nála még én is szebb vagyok. Magas a homloka, kicsi a szeme, merev a mosolya és seggálla van. Tipikus kifejezéstelen arcú műnő. Szebb lányokat látok, amíg leszaladok a sarki boltba:S Ciki, hogy ő képviselte az országot...
26/39 anonim válasza:
nekem nagyon nem jön be
mikor megnyerte a királynőtv azt hittem, hogy ez csak egy vicc
28/39 anonim válasza:
Pár napja is volt egy ugyanilyen kérdés. Szerintem nem csúnya egyáltalán, de nem is olyan hű de szép. Budai Zsuzsi tényleg szebb, de az meg egy beképzelt pi**a.. Valaki írta, h Kocsis Korinna csúnya, sztem meg pont ő a legszebb közülük:)
30/39 anonim válasza:
fogjuk rá, de itt tényleg hülyén néz ki ezzel az erőltetett vigyorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!