Ez a lány tényleg szép? (kép)
Figyelt kérdés
nem akarok bunkó lenni, nem szoktam senkire sem azt mondani hogy csúnya, mert mindenkiben van valami szép, de végül is ha valaki egy szépség versenyen szerepel, arról lehet véleményt mondani:)
na jó, szóval nekem nagyon "nem jön be", de kíváncsi vagyok, hogy én látom-e rosszul a dolgokat:)
2010. febr. 17. 13:45
11/39 anonim válasza:
Szerintem sem szép. Nem is értem, hogy választhatták Őt.
12/39 anonim válasza:
A szeme formája szép, de a szemszíne már nem tetszik. Kissé erőteljes az álla, ez nem túl nőies. Összességeben vannak nála sokkal szebb lányok, de az tény, hogy a Kicsis Korinna még nála is rondább. Amúgy egy ideje figyelem a szépségversenyeket, soha nem a legszebbek nyernek.
13/39 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya,de nem is egy különleges szépség. Bármikor szembejön velem egy ilyen arcú lány az utcán. Úgy bárki szép lehet,ha van rajta egy kiló smink és most lépett ki a fodrásztól. És a retus is csodákra képes!:)
15/39 anonim válasza:
őszintén: Valami ocsmány!! És ezt nem fikázásból irom!
Pont valamelyik nap láttam a reggeliben, ült bent a sminkszobába és mondtam is hogy ki ez a csúfság...:o
Akkor láttam, hogy ő az :D
17/39 anonim válasza:
Nah én lány vagyok, de sztem kicsit lófejű :D
18/39 anonim válasza:
Nekem semmi bajom vele. Szerintem szép. Bár nem követtem nyomon a versenyt, így nem ismerem a többi jelöltet, akikkel szemben nyert.
19/39 anonim válasza:
A szája, fogai, mosolya szép ha a többi részt eltakarom :D A felsoroltakat irigylem. Az szeme és az álla nem tetszik, az orrom pedig szebb mint az övé.
20/39 anonim válasza:
Hát szerintem sem szép. A Budai Zsuzsi sokkal szebb nála!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!