Melyik bugyit vegyem fel?
Figyelt kérdés
a barátom előtt először fogok levetkőzni és nem tudom melyik bugyimat vegyem fel! lehet nem kéne ennyit paráznom csak én már őt láttam sokszor pucéran de én azt mondtam hogy nem szeretném megmutatni magam, ezért sexi szeretnék lenni. elküldenék egy pár képet és nagyon megköszönném a véleményeket (lányok a ti véleményetek is nagyon sokat számítana) 16/L2015. márc. 23. 17:11
1/7 anonim válasza:
Én egy francia bugyit vennék fel kezdésnek, nem tangát mert hát na ki ne tudna ellenálni (főleg ha formás segged van) egy ilyennek pl. [link] :")
2/7 anonim válasza:
Szerintem túlparázod, de küldd, hátha tudok segíteni:D
3/7 anonim válasza:
Én olyasmit vettem fel, amit az első írt, csak ilyet: [link]
Tetszett neki nagyon és nekem is több önbizalmam volt, csinosnak éreztem magam :)
Amúgy ne parázd túl!
17/L
4/7 anonim válasza:
Amúgy küldd a képeket nyugodtan:)
17/L
5/7 anonim válasza:
Láttam már párat, szóval képes vagyok kiválasztani a megfelelőt. Jöhet :)
6/7 anonim válasza:
küldheted a képeket, kíváncsi vagyok:)
7/7 anonim válasza:
Én valami ilyesmit vennék fel a helyedben: [link]
Ez szerintem nagyon szexi. *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!