Tena hálós bugyit mekkorát vegyek? Mit mérjek le magamon, hogy a jó méretet vegyem?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 11:07
1/12 anonim válasza:
Épp az imént vettem. Az van ráírva, hogy a csípőbőséget kell mérni. Ha a csípőbőséged 40-70 cm között van, akkor XS méretű kell, és a többi méret: 60-85 cm - S, 70-100 cm - M, 80-120 cm - L, 95-130 cm - XL, 100 - 150 cm - XXL.
2/12 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet!
Akkor én L-es vagyok. :)
Megyek is, és veszek.
35 hetes pocis
2010. ápr. 27. 12:17
3/12 anonim válasza:
Szia!11.40-estől kérdeznék!Bocsi!Mennybe kerül és hány darab van benne???Én is most készülök venni de sehol nem találok árat itt a neten!Előre is köszi!!!!
4/12 anonim válasza:
2 db van benne és 310 Ft volt a gyógyszertárban.
5/12 A kérdező kommentje:
Én is megvettem tegnap, 2 db-os, nálunk 348 ft volt. :)
2010. ápr. 28. 12:24
6/12 anonim válasza:
1.vagyok, holnap töltöm a 35.hetet. Megkérdezhetem, hogy te hol fogsz szülni és mikorra vagy kiírva? Mindent megvettél már?
7/12 A kérdező kommentje:
Szia!
Én Fehérváron fogok szülni. Június 3-ra vagyok kiírva.
A babának már mindent megvettünk, nekem a kórházi csomagból hiányzik egy papucs, amivel majd zuhanyozni megyek.
Te? Hogy haladsz?
2010. ápr. 28. 15:58
8/12 anonim válasza:
Az első vagyok.:) Én is épp arra a napra vagyok kiírva, mint te. Kíváncsi vagyok, hogy előbb jön-e vagy sem. Nekem még hiányzik pár dolog a csomagból, mint papucs, szoptatós melltartó és néhány gyerekcucc.:) Nálatok fiú lesz vagy lány?
9/12 A kérdező kommentje:
Szia!
Képzeld, a mi babánk nem mutatta meg magát sosem, úgyhogy nálunk meglepetés lesz a neme. :) De neveink meg egyre inkább vannak, - az elején sokat küszködtünk -, most meg illene már szűkítenünk a kört. :)
Nálatok? Fiú? Lány? Első baba?
Lesz külön szobája? A mi babánk velünk alszik egyelőre, a hálónkban, ezen kívül 1 nappalink van csak, de lehet, hogy előbb-utóbb átkényszerülünk majd oda... :)
Üdv.
2010. ápr. 30. 14:42
10/12 anonim válasza:
Szia! Nekünk első baba, és úgy néz ki, hogy lány lesz.:) Egyelőre velünk fog aludni, de még nem tudjuk, hogy hol, mert vidékre költözünk vagy ebben a hónapban vagy júniusban. Nem lesz egyszerű ez a hónap. Nálatok első baba? Jól viseled a terhesség végét? Én már nagyon nyűglődöm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!