Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tena hálós bugyit mekkorát...

Tena hálós bugyit mekkorát vegyek? Mit mérjek le magamon, hogy a jó méretet vegyem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 11:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, első baba nálunk is.

Én nagyon jól viselem a végét, a derekam sem fáj, a cukrom is jó, hízni csak 3 kg-ot híztam, úgyhogy nincs olyan nagy tömeg, ami leterheljen...

Aludni is tudok, újra álomkóros vagyok, és az éjszakai pisilős körútak sem tudnak felébreszteni.

Ha túlpörgök egy-egy napot, akkor be tud dagadni a bokám, és fájni is tud egy picit, de reggelre mindig leapad.

Izgalom van bennem, főleg, hogy a neme sem derült ki, de félelem a szüléstől, hála Istennek, nincs.

Majd jelezz mindenképp, kíváncsi vagyok rád, hogy ment a születés, és mikor bújt ki a kiscsaj. :)

2010. máj. 3. 22:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Rendben, Te is írj, ha megszületett.:)
2010. máj. 4. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!