Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lányról?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 16. 18:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

az arcformája kicsit fura.. de egy kis alapozó egy szemöldökigazítás és egy kis minimális smink és nem lenne olyan rossz a helyzet. a hajszíned kimondottan szép, mondjuk egy hosszabb oldalfrufru jól állna. de sztem a szemöldöködön mindenképp változtass! nem áll jól ez a nagyon kicsi nagyon vékony vonalka.

vmi ilyesmi frufrura gondoltam: [link]

2010. febr. 16. 18:56
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Megnézném azokat akik azt írták,hogy ronda vagy!

Szerintem nem vagy csúnya,inkább átlagosnak mondható,de el kéne menned kozmetikushoz,vagy bőrgyógyászhoz,és használni krémeket,hogy ne legyél ennyire pattanásos.Aztán a helyedbe a fodrászt is meglátogatnám,egy új frizura,esetleg szín,amit az előző linkelt,az tényleg jó:)

Szemöldök igazítás,pici smink,a szemeid szépek,azokat kéne kiemelni.

16/l

2010. febr. 16. 19:01
 13/22 anonim ***** válasza:
46%

fuj..

bocsi

2010. febr. 16. 19:22
 14/22 anonim ***** válasza:
59%

Egy kicsit sminkel

Vegyél pattanástalanító tonikot

Menjél el fodrászhoz

-> és gyönyörű leszel

Amúgy tényleg szépek a szemeid, de egy kis smink sokat dobna rajtad és egy kis frufru

14/L

2010. febr. 16. 19:45
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
nem jó a kép! kicsit oldalról, kicsit fentről, kicsit mosolyogj, kicsit állítsd be a hajad, kicsit nézz szépen azokkal az am gyönyörű szemekkel. Ugye, máris más?
2010. febr. 16. 19:57
 16/22 anonim ***** válasza:

hát...holiskezdjem. kozmetikus, fodrász, drogéria.

új frizura, lehetőleg frufrus, mert nagy a homlokod. a szemöldököd túl van szedve, elrontottad. az arcodon rengeteg a pattanás, menj kozmetikus. drogériában pedig vegyél arcápolási termékeket és sminkcuccokat és kezdj el sminkelni. rendben leszel, csak törődj magaddal.

2010. febr. 16. 20:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy ez egy rendkívül előnytelen fotó. Ebben a beállításban, smink nélkül, nem friss állapotban senkiről sem készül sokkal jobb. (Tehát javaslom azt is, hogy tanulj meg előnyösen fényképezkedni.)

A hajad így kicsit szedett-vedettnek tűnik, de szerintem nem feltétlenül kell ezzel rögtön fodrászhoz rohanni. Nekem a színe nagyon tetszik, csak csinálj vele valamit, ne csak így összevissza legyen. Tényleg érdemes lenne az arcoddal kezdeni valamit, mert a későbbiekben sok problémát okozhat. Ajánlom a kamillát problémás bőrre, kicsit olvass utána, inkább próbálkozz a természetes dolgokkal és gyógynövényekkel először, de egy kozmetikus, bőrgyógyász, háziorvos biztos többet tud ebben segíteni. A szemöldököd nagyon vékony és túl sokat szedtél középről is. Hagyd megnőni, aztán érdemes kozmetikussal valami természetes formára szedetni, amit később egyszerűen megigazíthatsz. Még fiatal vagy, egyébként semmi gond veled, tehát sminket nem javasolnék. Egyébként szerintem nagyon szépek a szemeid, és nem az a tipikus tucatlány vagy, van valami különleges a megjelenésedben.

2010. febr. 16. 20:54
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem átlagos.

Egy kis sminkkel, új frizurával egészen jól fel lehetne dobni az arcod. (Már ha Te vagy a képen.)

:)

2010. febr. 17. 12:01
 19/22 anonim ***** válasza:
A szeme tényleg szép és szerintem a haja is jó, bár egy frufru nem ártana. Viszont qrva előnytelen szögből fotózták le (senkinek enm áll jól, ha alulról fotózzák). A bőröddel kezdj valamit, az tényleg csúnya.
2010. febr. 17. 14:20
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát szerintem egyáltalán nem csúnya...

A haj is szép, egészséges, kicsit zsíros az igaz, de legalább nem ilyen pár szálból álló seprű.

Egy "kis" arctisztítás viszont tényleg nem ártana, azaz irány a kozmetikus!

2010. febr. 17. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!