1/22 anonim válasza:
úúhh hát én nem is tom egy kis a szemei azok szépek de én nem láttok benne valami sok szépséget :S bocsánat ha te vagy :S 16/f
2/22 anonim válasza:
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá sokkot kaptam!!!!!!!
3/22 anonim válasza:
qurva ronda egy plasztikai műtét nem ártana
4/22 anonim válasza:
szerintem egész aranyos, esetleg hajmosás :)
16/F
6/22 anonim válasza:
Csunya ezen nincs mit szepiteni.De lehetne szebb is.Mas haj,ezzel a fazonnal lofeju,arctisztitas,pici smink.A szemeit kell kiemelni es egy picit erosebb szemoldok sem artana.
7/22 anonim válasza:
Elküldeném egy kozmetikushoz, hogy kitisztítsa az arcát, majd egy fodrászhoz :)
9/22 anonim válasza:
te vagy és ha igen hány éves vagy?
10/22 anonim válasza:
Azt gondolom,hogy nagyon fiatal még,és változni fog az arca,nőiesedni fog.Szerintem ráférne egy fodrász,meg némi kozmetikus,de alapvetően szép arca van,szemből szinte senkiről nem lehet előnyös fotót csinálni.
Aki szerint meg qrva ronda,az nézze meg simink nélkül a tipikus "hűdeszép" plázap csákat mosatlan hajjal,garantáltan nem lesz jobb az eredmény,tanúsíthatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!