Hogy lehetnék "felnőttesebb"?
Figyelt kérdés
A problémám az hogy 19 éves vagyok és még mindig 14 nek nézek ki-néznek engem az emberek.Voltam már festet fekete ,most szőke vagyok,túl vagyok sok frizurán,sminken,nem sminkes időszakon,ilyen olyan öltözködésen de semmi...akármit csinálok mindenki kislánynak néz,pedig a gondolkodásom felnőttes de a külsőm..nagyon zavar hogy a moziba egy jó horror filmnél,ritkán mikor bulizok egy bulinál és cigi vásárláskor is vagy elkérik a személyim vagy elég furán néznek rám.Az igazsághoz hozzá tartozik h mindössze 160cm magas vagyok..Mit csináljak hogy legalább 18nak nézzek ki..így 19évesen???!!Segítsetek!2010. febr. 16. 13:44
1/5 anonim válasza:
légy rendezett. az segíteni szokott.
én 24 vagyok, de 16-17nek néznek. az öltözködésem való igaz, nem nőcis. farmer, edzőcipő. persze ebből is a csajos kiadások, de ettől nemleszek felnőttes :D
viszont ha nagyon rendezett vagyok, úgyértem mindenhol feszülős farmer, ami hosszban is tökéletes, tökéletesen álló felső, belőtt frizura, tökéletes smink, vmi felnőttesebb szöveg szűkített kabát, egy csizma, egy nőcis táska, akkormár elhiszik h 20on felül vagyok :D
2/5 anonim válasza:
Figyi,én 23 éves vagyok,és rendszeresen 17-nek néznek,nekem is elkérik a személyimet.Jah,és én meg 156 cm vagyok,és jó időszakomban 53 kiló,mindenki becézget meg kislánynak nevez,de én csak mosolygok ezen.Inkább legyen kislányos a külsőm,meg a modorom,mint egy kiélt fejű,flegma nőci legyek.Minket még 40 évesen is 30-nak fognak nézni,gondolj bele!Nézd a jó oldalát!Amúgy én inkább vagyok a kis aranyos csajszi,mint a bunkó jégkirálynő!
3/5 anonim válasza:
Örülj neki,hogy fiatalabbnak néznek.Lehet,hogy ez most idegesítő,de ha idősebb leszel,mondjuk 40 éves,akkor jó lesz,ha csak 30-nak néznek.Tőlem is elkérik a személyit,pedig 28 vagyok.
4/5 anonim válasza:
Igen, nekem is ilyen a volt párom, most 40 felé, ez kifejezetten előnyére lett. Túl lehet élni.
Ami az öltözködést illeti, neki a szigorúbb, üzleties öltözködés hozta meg legjobban a felnőttes kinézetet. Persze egy buliba nem biztos, hogy ez a legjobb mód.
5/5 anonim válasza:
én 14 vagyok és nem egyszer, de nem is kétszer néztek el már egészen a 17től a 23ig mindennek! nem sminkelek, átlagosan öltözök! szerintem egyáltalán nem nézek ki annyinak.... fogalmam nincs mi teszi ezt! nem annyira jó ám, mint amilyennek hiszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!