Elvagyok keseredve. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Röviden leírom.15 éves lány vagyok.Nálam ez már mondható betegségnek nem tudom magam semilyen téren elfogadni...az orrom az ami számomra elfogadhatatlan.Ez nálam már több éve igy van.Olvasgattam ilyen orr formálorol amit a japánok találtak fel és én is csináltam csipeszből de azt veszem észre,hogy a dudor az orromon nagyobb lett... Képtelen vagyok elviselni,hogy az a dudor ott van...Persze tudom most a fogadd el önmagad olyannak amilyen vagy,te igy vagy jo válaszok jönnek..de sajnálom én nem tudom magam elfogani segitsetek megoldást keresni mivel plasztika ennyi évesen nem jöhet szóba,az utcára nem merek kimenni :/2015. márc. 16. 21:17
2/7 Rainbow 7 válasza:
HÚZZZ egy kib*szot zsákot fejedre + nem az orrodat nézik először.
3/7 anonim válasza:
aki szeret az nem az orrodat nezi hogy milyen hanem ugy szeret ahogy vagy...a tobbi meg kit erdekel?
4/7 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik a "dudoros" orr.
5/7 anonim válasza:
nekem is van olyan dudor az orromon, nem tetszik, de nem parázok rá. így is szép az arcom. de szerintem ha több pénzem lenne, megműttetném, csak hogy ne legyen ott az az izé.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is szep az arcom,az alakom :/ de az orrommal nem vagyok kibékülve
2015. márc. 17. 15:27
7/7 anonim válasza:
Szép arca, és szép alakja van, és itt nyavalyog. Megáll az eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!