Miért van előitéletük az embereknek a fiatal (15-20) éves focistákkal szemben?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és 10 éve focizok egyesületben. Igényes vagyok hajam is mindig bevan lőve és épp ezért az embereknek elöitéletük van velem szemben..PL:új suliba kerültem összebarátkoztam az osztállyal meg minden és utólag mondták, hogy azt hitték hogy beképzelt, öntelt egoista állat vagyok:P közben teljesen szerény vagyok meg minden..nem értem miért kel öltözködés és stilus alapján elitélni az embert..ötletek esetleg??:S2010. febr. 15. 21:13
11/12 anonim válasza:
a focisták általában buták... én vízilabdázok és ha szar jegyeket kapok egyből arra fogom, h vízilabdázó vagyok nem zseni szóval szerintem az ilyenekért is általánosítanak :P
12/12 anonim válasza:
Én is, hogyha beleszólok valamibe, jön a "Na, a rocksztár is véleményt nyilvánít" című tanári szöveg. Nem esik valami jól, mert semmi beleszólása nincs a külső megjelenésembe (nem sminkelek durván, nincs piercing/tetkó, csak zenekaros póló, az is női fazon) és a délutáni elfoglaltságaimba (gitár, kórus, zongora, rajz). Igaz, én is sokszor előítélettel vagyok a focisták felé (lásd Éden Hotel Levi:P), mert 5-ből 3 tuti "páwa". De majd megnézem, ők mik lesznek 10-15 év múlva. Találkozunk a MET gálán:)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!