3/7 anonim válasza:
nem a lepontozástól félek (Y) :D Én igen! akinek jó a teste, nincs mit takarni...( nem baj ha nem teszek fel magamról képet?!)
4/7 anonim válasza:
Nem azért megyek strandra vagy fürdőbe, hogy minden madár megnézzen. Nő vagyok, nem hirdetőtábla. Jó alakom van, teszek is érte, szóval nem azért mondom ezt, de engem ne bámuljanak.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez gusztustalan, aki lepontoz, az meg tegye..mar igy is lepontoztak azert mert mast mondtam mind amit ok gondoltak...-.-'''
6/7 anonim válasza:
Nem. Azért a strandon sem kell direktbe rib***nak öltözni:)
Az más tészta, hogy amúgy is undorító a szabása, nem csak azért, mert nem takar semmit.
7/7 anonim válasza:
Minden nap megkérdezed?
Undorító.
Lány vagy egyáltalán? Vagy erre izgulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!