Pocakos lányok, ti nem féltek attól hogy bikinit kell felvennetek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 14:54
1/16 anonim válasza:
Nincs pocakom, de ha lenne, akkor nem bikinit vennék fel, amiből kibugyog a hasam, hanem mondjuk ilyet: [link]
2/16 anonim válasza:
De igen,félek. Még ha csak pocakom lenne... a csípőm akkora, mint egy ház. Nem is vettem fel bikinit strandra, általában ülök ruhástol a strandon :/ elég unalmas már, fogyózok is orrba-szájba de nem megy lejjebb. Akármit eszek rögtön meglátszik a hasamon.
3/16 A kérdező kommentje:
Én ilyenkor bikinit veszek fel,és pólót ... Borzalmas,hogy akármennyire is fogyókúrázok,edzek nem megy le. Első köszönöm a tippet.
2012. jún. 21. 15:03
4/16 anonim válasza:
Mennyire pocakosakat kérdezel?:D
5/16 A kérdező kommentje:
sajnos csak kismamásat találtam,de ehhez hasonlót: [link]
2012. jún. 21. 15:09
6/16 anonim válasza:
én is ilyen vagyok testalkatilag. annyira nem zavar hisz ha rátudnak venni évente 3x hogy elmenjek strandra, nagy szó :D vagyis de zavar. ezért megyek csak ennyiszer
amúgy bikinim van...
7/16 anonim válasza:
Ennél nekem kisebb, és én fel szoktam venni a bikinit. Nem szeretem az egybe fürdőruhát. Max azt ami mostanság lett divat, hogy az első része ki van vágva. Nem tudom elmagyarázni, olyan jó kis optituningos mintha olyan karcsú lenne az ember:)
8/16 anonim válasza:
10/16 anonim válasza:
Nagyobb hasam van és fel merek venni bikinit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!