A lenti képeken ugyanaz a lány van. Melyiken tetszik legjobban?
2010. febr. 15. 15:14
21/28 A kérdező kommentje:
Mondtam, h nem én vagyok. Mindegy, igazam volt.
2010. febr. 15. 22:20
22/28 anonim válasza:
A 3. képen a legszebb. A 2. is jó lenne, csak ott a haja rontja el az összhatást.
23/28 anonim válasza:
Egyébként magával a sminkeléssel nincs baj, csak ezek a sminkek nem a legjobbak. Barátnőm kozmetikus-sminkes, náluk úgy tanították annak idején, hogy a smink arra jó, hogy a legtöbbet kihozd magadból. Szóval nem a természetesség ellentéte. Ha ki vagy sminkelve, az is te vagy. Ezzel az erővel ruhát se hordjunk, mert nem ruhástul bújtunk ki anyánk hasából. Meg aki annyira "természetesség-hívő", az menjen a dzsungelszőrzetű 50-esekhez, na ott találhat természetességet jócskán!
24/28 anonim válasza:
mindegyiken ugyanolyan rusnya szval...XD
25/28 A kérdező kommentje:
Hát azért nem.
2010. febr. 16. 15:20
26/28 anonim válasza:
ezt mindennek nevezném de nem Sminknek. -.- ez egy maszatolás. blöá . sztem semmit sem segített rajta :S egyik sem tetszik.
27/28 anonim válasza:
deszar sminkek, a falusiak szoktak igy sminkelni
28/28 anonim válasza:
Belülről te vagy a legnagyobb falusi utolsó!
Miért van ekkora előítélet vidékkel szemben? Attól, mert valaki ott él már nem is ember vagy mi?? El sem hiszed mennyivel különb emberek élnek ott, mint pl. Bp-en... Tisztelet a kivételnek!
Vidéki vagyok mégis normálisan nézek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!