A lenti képeken ugyanaz a lány van. Melyiken tetszik legjobban?
2010. febr. 15. 15:14
11/28 anonim válasza:
sminkkel 15 évvel idősebbnek nézel ki....talán natúrabb sminket kellene használnod és világosabbra hajfesték se ártana
14/28 anonim válasza:
"A természetes nők a legszebbek."
ezis baromság. mert ez csak akkor igaz, ha a lány természetesen is szép. viszont ilyenből kevés van.
a legtöbb lány ez kis sminktől igenis szebb lesz, ha eltudja készíteni azt normálisan.
15/28 A kérdező kommentje:
Egyik képen sincs parókája, az a haja, csak úgy csinálta meg. Ő az egyik barátnőm, vitatkoztunk, mert én is azt mondtam csúnya az a smink rajta... Erre ő, megsértődött, h talán én szebb vagyok, azthiszem...?! Akkor, nemcsak sztem csúnya a smink...
2010. febr. 15. 17:13
16/28 anonim válasza:
szürkét nem szabad használni,nagyon nagyon öregít.még a másodikon is jó,de egyértelműen elsőn a legjobb.mondjuk lehet egy szolid sminkkel jobb lenne,de nem olyan durván mint a többi képen
17/28 anonim válasza:
pfff... rossz taktika hogy lecsúnyázod.
sokkal többet értél volna el,hogyha megdícséred hogy milyen szép smink nélkül.teis jobban örülsz a dícséretnek mint ha lecsúnyáznak nem?
18/28 A kérdező kommentje:
Persze, hogy jobban örülök, de csak akkor, ha az igazat mondják! Barátnőm, elvárom, hogy ő is az igazat mondja, és ezt kérte tőlem is. A 4. képen nekem egyáltalán nem jön be, pláne, h a szemöldökét is kihangsúlyozta, és így már nagyon "fekete minden".
2010. febr. 15. 17:37
19/28 anonim válasza:
sztem meg jobban néz ki sminkkel (kivéve az utsó kép). de ez csak egy vélemény, úgyis mindenkienk más jön be.
ha neki így jobban tetszik önmaga hadd csinálja.
19/F
20/28 anonim válasza:
Hűű nem semmi... Tényleg teljesen más arcod van... Szerintem a 2. a legjobb, sokkal idősebbnek nézel ki sminkkel, mint natúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!