A lenti képeken ugyanaz a lány van. Melyiken tetszik legjobban?
szerintem az h az első és a második harmadik negyedik kép között van különbség a smink miatt az oké. de a 2.3.4. képet ha jobban megnézzük. a sminkesek közt sztem nincs olyan sok különbség..
am sztem is az 1. a legjobb..
Az első és talán a harmadik. A másik kettő kicsit sem tetszik.
43/F
első képen a legszebb, de az se az igazi...
természetellenesen vékonyra szedte/szedette a szemöldökét, ami neki szerintem nem áll jól, sőt igazán egy nőnek sem áll jól, ha csak egy vékony csík a szemöldöke
2. és 4. képen is nagyon természetellenes a parókával, a 3.on természetesnek tűnik, ott jobban is néz ki.
alapjába véve nincs baj vele, de szerintem nem szép
16/L
logikus h egy jól elkészített smink mindenkin dob.
ennek a lánynak a sminkjei viszont nem annyira tetszenek. túl erős. sokkal szebb lehetne gyengébb sminkkel.
"logikus h egy jól elkészített smink mindenkin dob. "
Ízlés kérdése. Szerintem is dob, de a rossz irányba. A természetes nők a legszebbek. Az csak hablatyolás, amikor a sminkelést úgy reklámozzák, hogy belekeverik a "természetes" szót, mert az már nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!