Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy az orrom, mit csináljak?

Nagy az orrom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nayon nagy az orrom.Sokat cikiznek is miatta,Mit tudnék tenni?Mivel még 7 évig nem lehet plasztikai műtétem.De ez így nagyon rosz,hogy sokan megszólnak miatta.Valami ötletek,hogy mit tehetnék?Például valami hajviselet amitől nem tűnik nagynak?

2015. márc. 9. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Már csak 5évig nem ;)
2015. márc. 9. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:
frufrut ne vágass, mert az hangsúlyozná az orrod. lány vagy egyébként? a nagy volumenű, göndör haj például magára tereli a figyelmet, így kevésbé hangsúlyos mellette az orr
2015. márc. 9. 16:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok:) Az is a baj,hogy elég rövid és ritka a hajam
2015. márc. 9. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hírem. Az orr az ember élete végéig nő. Csak nézz rá mondjuk Michael Palinre.

Egyébként nem hiszem, hogy neked olyan nagy, mint amennyire azt gondolod. Én is hajlamos vagyok mondogatni, és belelovalni magam abba, hogy kövér vagyok, pedig ez nem igaz. (167cm, 52 kg)

2015. márc. 9. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!