Telt vagyok? (kép)
Figyelt kérdés
Daginak érzem magam, volt egy olyan korszakom, hogy éheztettem magam emiatt.Nem tudom elfogadni a testem.
[link] L
2015. márc. 8. 18:43
11/20 anonim válasza:
10-es: terpeszben áll, te nagyon hülye! És ritka primitív vagy, hogy ilyet írsz egy olyan embernek, akinek testképzavara van....
12/20 anonim válasza:
Nagyon szép alakod van. Nem szabad többet fogynod, ez így tökéletes.
13/20 anonim válasza:
jó alakod van, ezt te is tudod, különben nem fotózgatnád magad és nem tennéd közszemlére.
14/20 anonim válasza:
Nincs testképzavara! Ha az lenne nem tenné ki a bikinis fényképét az internetre. Csak arra vágyik, hogy mindenki írja le, hogy milyen csinos, vagy vékony vagy akármi szépet. Elég szánalmas!
15/20 anonim válasza:
Most komolyan?!!!!!Most csak dícséretre vársz vagy tényleg ....???Te is tudod,hogy mit golndolnak!
16/20 A kérdező kommentje:
Nem várok dícséretre csak kíváncsi voltam mások véleményére.
2015. márc. 9. 15:26
17/20 anonim válasza:
és megmondanád hogy ha ezt a testet nem tudod elfogadni, akkor milyen testet tudnál? komolyan érdekel, linkelj egy képet kérlek
19/20 anonim válasza:
LoL, ha izmokat akarsz ahhoz kondi kell, nem éhezés, attól nem nő izom, inkább csak eltűnik a meglévő is...
20/20 anonim válasza:
Az agyad a telt. Kivizsgálás javasolt. Nők milliói ölnének az alakodért, ugye vágod? És ezt tartod te kövérnek... Komolyan menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!