Telt vagyok? (kép)
Figyelt kérdés
Daginak érzem magam, volt egy olyan korszakom, hogy éheztettem magam emiatt.Nem tudom elfogadni a testem.
[link] L
2015. márc. 8. 18:43
1/20 anonim válasza:
Nem jó vagy így, de ha híznál egy 5kg-ot még jót is tenne.
2/20 anonim válasza:
Ok, megint egy idióta csaj aki azt várja hogy dicsérjék. IGEN, vékony vagy, nyilván te is látod, nem értem a kérdésed mire volt jó...
3/20 anonim válasza:
Tökéletes az alakod (amennyi látszik belőle). Keress fel szakembert a problémáddal, mert ez egy komoly mentális betegség, amivel küzdesz.
6/20 anonim válasza:
Neked a bajod a fejedben van, ott kéne rendet tenni...
7/20 anonim válasza:
Istenem...:DDddddDDDDD
Jo alakod van nyugodj le
8/20 anonim válasza:
Neked az agyaddal van a baj, nem a testeddel.
10/20 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg! Nagyon sovány vagy. (Legalábbis számomra.) Se melled, se pocakod, ráadásul még a combod sem ér össze. Ez elég visszataszító látvány. :-@ 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!