Ez milyen alkat? Körte?
Figyelt kérdés
Mell 83
Derék 64
Csípő 90
166cm vagyok és 53 kg ha ez számít
2015. márc. 8. 12:46
2/10 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani mert nekem például 87-68-98, a vállam (alkatból adódóan) mégis szélesebb mint a csípőm. Ráadásul nekem keskeny csípőm is van, ha bár a szám mást mutat.
4/10 anonim válasza:
Szerintem a váll szélessége számít, nem a mell. Lehet, hogy a homokórához kell a közepesnél nagyobb mell, de ha ugyanolyan széles a vállad, mint a csípőd, akkor a sziluetted homokórára fog hasonlítani, a körte feltétele a keskeny váll.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) a vállam 39 cm széles.
2015. márc. 8. 16:18
6/10 anonim válasza:
Mérd le azt is körbe, mint a többit!
7/10 anonim válasza:
Már eleve a duplája is 78, és akkor még nem adtad hozzá az oldalsó részeket. Nem körte. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Ja hogy körbe kell? Rosszul mértem, akkor bocsánat, még 1x : körbe 82 cm. de ez szerintem is körtének néz ki akkor.
Ment mindenkinek a zöld:)
2015. márc. 8. 19:10
9/10 anonim válasza:
Igen, akkor körte, de nem túl nagy az eltérés. :)
10/10 anonim válasza:
Oszd ketté a különbséget, oldalanként 4-4 centi az eltérés, az szinte teljesen arányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!