Szerintetek melyik a legjobb alkat?
Figyelt kérdés
Én magas, vékony alkatú lány vagyok, és nem igazán tudom elfogadni magam, pedig tudom, hogy sokan cserélnének velem.
Szerintetek szép, ha egy nő magas?
2015. jan. 19. 12:56
2/8 anonim válasza:
szerintem szép, ha egy nő magas. sokkal elegánsabb, kecsesebb, mintha alacsony lenne. a hosszú lábak, hosszú nyak, hosszú ujjak egyértelműen pozitív dolgok.
3/8 anonim válasza:
Mit értesz magason?
Mert valaki szerint a 170 cm is magas, és valaki szerint meg a 180 cm a magas :)
4/8 anonim válasza:
Nekem szinte minden alkatban van olyan, aki tetszik és aki nem tetszik. Szóval ennyire nem meghatározó az alkat.
5/8 A kérdező kommentje:
176 cm vagyok. :) Egyébként igazad lehet, nekem is így van. Bár ha én választhatnék kb 10 centivel lennék alacsonyabb.
2015. jan. 19. 14:34
6/8 anonim válasza:
Nekem fura ha valaki nagyon magas, ráadásul ha teltebb akkor nem egyszerűen telt hanem rögtön tehenészlány, ha meg vékony akkor a hosszú, vékony lába olyan mint valami rajzfilmfigurának. Nyilván van némi túlzás abban amit írok, de szerintem ilyen szempontból jobb átlagosnak lenni (170 környékén).
7/8 anonim válasza:
Jajj, hát 176 még nem olyan sok :). Ahhoz még magassarkút is vehetsz.
8/8 A kérdező kommentje:
Én jobban örülök, hogy vékony vagyok, mert ha a magasságomhoz jelentősebb súly is tartozna, eléggé behemótnak néznék ki, főleg magassarkúval.
2015. jan. 19. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!