Egyre nagyobb a baj.Önbizalomhiányom van egy jó nagy kalappal :D A lényeg az hogy a fülem eláll, kb 90 fokban a fejemhez képest. Ami nem zavarna ha nem kapnék folyamatos beszólásokat miatta.Az alakom kis csenevész,vékony kb mint egy 12 évesé (chh,haggyuk már,azok érettebbek nálam).A korombeli emberek pedig mivel 3 évvel kb fiatalabbnak néznek, esélyt se adnak..
Ha röhögnek a közelemben azt hiszem hogy rajtam, de had' ne soroljam a további "tüneteket"
Csak sajnos már a tanulmányi eredményemre is kihat az hogy mennyire szerencsétlennek érzem magam..
én is hasonlóképp vagyok:S Megpróbálok nem velük foglalkozni,hanem a saját elért sikereimre, a szeretteimre és azokra a dolgokra gondolni amik boldoggá tesznek,kikapcsolnak,amikben jól és sikeresnek éreztem magam,Biztos neked is vannak ilyenek:) Vedd körbe magad olyanokkal akikkel jól érzed magad,akik adnak önbizalmat.De a legfontosabb hogy te bízz magadban,ne befolyásoljon mások idióta negatív véleménye.:)Vannak jó könyvek,filmek is amik az önbizalom növeléséről szólnak.Tűzz ki célokat magad elé és próbáld elérni őket,ha sikerül,megnő az önbizalom,ha nem,akkor sem kell feladni,hanem újrapróbálkozni,amig nem sikerül,ugyhogy hajrá:))
2015. márc. 5. 19:52
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leírtad :)
De sajnos már ott tartok hogy se célom, se olyan ami kikapcsolna..Olvasni imádok de az agyamat már az se köti le :/ Megbolondulok,úgy érzem.
2015. márc. 6. 18:52
3/3 anonim válasza:
sajnálom hogy így érzel,de tényleg ne add fel,kellenek célok.Szívesen beszélgetek veled privátban ha akarod,hasonlóképp érzem magam mint te,velem is ezt csinálják:/ de meg kell látni a pozitivat,a kudarcok meg azért vannak hogy erősödjünk általa.Priviben irok még meg mesélek az én hasonló helyzetemről is ha szeretnéd,és megpróbálok segiteni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!