Széles a csípőm? 81 cm.
Figyelt kérdés
163 cm / 45 kg.
mell :75,derék: 65, csípő 81
2010. febr. 14. 14:53
1/7 anonim válasza:
Nem széles. Az enyém 89 és még senki sem mondott semmi rosszat:D
2/7 anonim válasza:
Ízlések és pofonok! Én pl. személy szerint a husisabb lányokat szeretem, akin van mit fogni..... :)
4/7 anonim válasza:
modelleknek van ez a 90-60-90...akkor msot ők is szélesek?:D
sztem am teljesen jó vagy, meg egy széles csípő szebb is tud lenni, mint akinek egybe van a dereka a csípőjével:D
5/7 anonim válasza:
A modellek mérete nem 90 60 90 hanem statisztikák szerint az ideális nő méretei a 90-60-90, a modellek méretei 75-60-80
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy nem jol merted mert a csipobosegbe a feneket is bele kell merni, a legkiemelkedobb pontjanal, ha ugyis 81 akkor eleg vekonyka. Bar a sulyod is eleg keves a magassagodhoz, persze attol meg lehetsz nagyon csini, csak vigyazz az egeszsegedre.
7/7 A kérdező kommentje:
Lemértem a fenekemnél,és ugy 90 . Köszi aki eddig irt :)
2010. febr. 14. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!