Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok mennyire mondható...

Fiúk, lányok mennyire mondható a lábaimra, hogy "kövérek"? Illetve nagyon széles csípőm van? (képek)

Figyelt kérdés

Sokszor van olyan érzésem,hogy rövid kis tömzsi lábaim vannak.

Ezért is a legjobban magassarkúban érzem magam,mert az optikailag megnyújtja a lábat.

Íme a képek:

Cipő nélkül:

[link]

[link]

És magassarkúval:

[link]

[link]

[link]

Szerintetek lenne belőle mit leadnom?

Túl nagy a fenekem? ...

Csak őszintén,mindenféle kritikát szivesen fogadok :)

Jaj,és bocsi a képek minőségéért.

18L

2011. márc. 31. 16:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

A popsit kellene formálni. Nem leadni belőle, hanem formálni!

De nehogy fogyókúrába kezdj, mert pl a derekad így is rémesen vékony.

2011. márc. 31. 16:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Fogyókúrába semmiképp,mert igaz,hogy 55 kg vagyok,de deréktól felfelé vékony vagyok.
2011. márc. 31. 16:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem vagy kövér, picit ha edzel, izmosodsz, akkor még jobb lesz, de ne akarj vékony lenni, a pasiknak is jobban bejön egy olyan csaj akin "van mit fogni" :D meg jobban is érzed magad, ha vannak domborulataid is. én már voltam sovány is, ducibb is, de most ilyen köztes állapotban megálltam, nem vagyok egyikse, és jól érzem magam, szval ha nem vagy magaddal megelégedve, edzel egy picit, sokkal jobban fogod érezni magad:)
2011. márc. 31. 16:22
 4/16 A kérdező kommentje:

Csak az a gond,hogy már nem egyszer se nem kétszer eldöntöttem,hogy naponta tornázok Rubint Rékára,de ahogy elkezdtem,onnantól kezdve szerettem csinálni,élveztem de ahogy teltek a napok,hetek kezdtem meg únni.

3 héttől tovább sose csináltam.

Egyáltalán nincs kitartásom... :(

2011. márc. 31. 16:27
 5/16 A kérdező kommentje:

Jaj,és köszi utolsó válaszoló :)

Még várok véleményeket :)

2011. márc. 31. 16:27
 6/16 A kérdező kommentje:
Pontozhattok is!
2011. márc. 31. 16:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép alakod van. Szép a derekad, a magassarkú, és a szűk farmer pedig még jobban kihozza az alakodat!
2011. márc. 31. 17:33
 8/16 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. márc. 31. 17:38
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó alakod van.:)

25N

2011. márc. 31. 17:48
 10/16 anonim ***** válasza:
a magassarkús képekből a szembe és hátulról nézet elég jó. szép-formás feneked van, kézreálló.
2011. márc. 31. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!