Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok mennyire mondható...

Fiúk, lányok mennyire mondható a lábaimra, hogy "kövérek"? Illetve nagyon széles csípőm van? (képek)

Figyelt kérdés

Sokszor van olyan érzésem,hogy rövid kis tömzsi lábaim vannak.

Ezért is a legjobban magassarkúban érzem magam,mert az optikailag megnyújtja a lábat.

Íme a képek:

Cipő nélkül:

[link]

[link]

És magassarkúval:

[link]

[link]

[link]

Szerintetek lenne belőle mit leadnom?

Túl nagy a fenekem? ...

Csak őszintén,mindenféle kritikát szivesen fogadok :)

Jaj,és bocsi a képek minőségéért.

18L

2011. márc. 31. 16:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek. :)

Örülök,hogy már végre egy fiú is válaszolt.

2011. márc. 31. 19:34
 12/16 anonim ***** válasza:

hát én nem tudom, hogy min kéne formálni, meg min nem, ez a csajok asztala, de nekem bejön, magassarkú nélkül is

19/F

2011. márc. 31. 22:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Basszus ahogy elnézlek téged, hasonló alakom van nekem is. De neked nagyon szép alakod van és kifejezetten jól áll a magassarkú. Engem cikiztek vele, mert bár két hónap és nagykorú vagyok, mégis kinéznek mert magassarkút hordtam.. Azt hittem rosszul nézek ki benne, de ezek szerint nem!

Szép alakod van! Megkérdezhetem hány centi vagy?

18/L (hamarosan)

2011. márc. 31. 22:57
 14/16 A kérdező kommentje:

22:27!

Örülök neki :) köszi a választ.

2011. ápr. 1. 14:58
 15/16 A kérdező kommentje:

18/L!

Ne hagyd magad cikizni!

18 éves leszel,ilyen korban azért tudni kell már nőiesebben is öltözködni -- (és ahhoz elengedhetetlen része a magasabb sarkú cipő is) (nem csak kislányosan illetve sportosan), főleg ha szép alakod van.

Legyél büszke az alakodra,akik meg cikiznek azokat meg tojd le magasról... szerintem. :)

Meg,persze :) 166 cm vagyok,szóval nem vagyok magas. Sokan mondják,hogy ez átlagos,de én sokszor nem a legjobban érzem magam,mert széles csípőm van, a lábaim se nádszál vékonyak és ha lapos cipő van rajtam,olyan "kövérebbnek" érzem magam.

Na és te? :)

2011. ápr. 1. 15:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 160 centi vagyok és sajnos most híztam pár kilót, amit minél hamarabb leszeretnék adni..
2011. ápr. 1. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!