Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy legyek, csinos, fitt? Ez...

Hogy legyek, csinos, fitt? Ez gáz? Félreérthető?

Figyelt kérdés

Tudnátok mondani nekem jó kis tornákat?:)

Szeretnék egy kicsit csinosabb lenni, és ezért beszereztem olyan pólókat, nyakláncokat, és a legjobb barátnőm a legmenőbb az osztályból (tök véletlen), és nem akarom hogy utánzásnak jöjjön ki. Mármint szoktunk NAGYON hülyülni, a fiúkkal is...hogy megöleljük, de csupán hülyülésből! (ne nézettek le emiatt)És ezt főleg ő csinálta, mármint eddig én nem ,de mivel most együtt vagyunk, ezért együtt találjuk ki, kit öleljen/öleljük meg, és olyankor én is megszoktam ölelni az illetőt. Meg van egy másik barátnőnk <3, aki szintén régebb óta 'ölelget', és régebbóta barija ez előbbi lánynak. Ugye ez nem utánzás?

A normálkis válaszokat előre köszönöm :)

2015. márc. 2. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Fogod magad, beírod ncore-re, hogy Rubint Réka Alakreform és voilá. Letöltöd és csinálod, Rékának jó edzésprogramjai vannak.

A Youtube is tele van különböző tornagyakorlatokkal.

2015. márc. 2. 18:08
 2/8 anonim válasza:
nem utánzás csak sokan mást látnak mert nem látnak bele a dolgokba és ezért azt fogják hinni hogy utánozod :)
2015. márc. 2. 18:08
 3/8 A kérdező kommentje:
értem, kköszönöm :)
2015. márc. 2. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
De gyerek vagy. Aranyos. Ettől nem leszel menő ugye tudod? :D Amúgy meg gondolom nem vagy több 13-nál, neked még nem az alakformálással kéne foglalkoznod mert a tested rengeteget fog változni. Bőven elég hogy ne hízz el, figyelj oda arra hogy mit eszel.
2015. márc. 2. 18:34
 5/8 A kérdező kommentje:
14, de igen ,megértem ha gyerekesnek néztek!!! :)
2015. márc. 2. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem azért mondtam ám mert probléma! Egyáltalán nem az gyerek vagy és legyél gyerek ameddig csak lehet. Sokkal jobb mint a fiú után rohanni a diszkóban.
2015. márc. 2. 18:44
 7/8 A kérdező kommentje:
:DD hát lehet
2015. márc. 2. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:
óvoda szinten vagy...
2015. márc. 3. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!